Εκτός εαυτού η Σοφία Χατζηπαντελή στο GNTM - Σηκώθηκε κι έφυγε απ' το πλατό σε έξαλλη κατάσταση (Vid)

Εκτός εαυτού η Σοφία Χατζηπαντελή στο GNTM – Σηκώθηκε κι έφυγε απ’ το πλατό σε έξαλλη κατάσταση (Vid)

Έξαλλη με τον Σωφρονίου η Κύπρια

Τι το ήθελε ο Τάσος Σωφρονίου να παρομοιάσει στο GNTM 5 την εξωτερική εμφάνιση μιας κοπέλας από την Κύπρο με αμερικάνικη ομορφιά…Η Σοφία Χατζηπαντελή, με καταγωγή από την Κύπρο, βγήκε εκτός εαυτού και άρχισε να φωνάζει πως είναι χαρακτηριστική κυπριακή ομορφιά και δεν πρέπει να αποδίδεται σε άλλες χώρες, το είδε ως εθνικό ζήτημα, σήκωσε το λάβαρο της επανάστασης και βγήκε εκτός πλατό για να ηρεμήσει, αλλά συνέχισε να ουρλιάζει προς τους άλλους τρεις κριτές.

Η νεαρή Ειρήνη προκάλεσε το διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ των κριτών στο GNTM, οι οποίοι, με εξαίρεση την Χατζηπαντελή, αποθέωσαν την κοπέλα από την Κύπρο και την πέρασαν στην επόμενη φάση. Αντιθέτως, η Χατζηπαντελή της έριξε άκυρο, είπε πως δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο και πως όταν έβαλε το μαγιό, στις παραλίες θα μπορούσε να βρει πολλές σαν κι αυτήν και τα έκανε όλα ανάστα ο Κύριος μετά το σχόλιο του Σωφρονίου.

Καράβας και Καγιά προσπαθούσαν να την ηρεμήσουν και ήταν σε τέτοια κατάσταση η Χατζηπαντελή που έφτασε η Καγιά να της πει «ηρέμησε» και «μην είσαι τόσο αυστηρή».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.