Γεννήθηκε άνδρας, μπαίνει στο GNTM ως γυναίκα: Αυτή είναι η εντυπωσιακή τρανσέξουαλ που μάγεψε κριτές και έγινε viral (Vid)

Γεννήθηκε άνδρας, μπαίνει στο GNTM ως γυναίκα: Αυτή είναι η εντυπωσιακή τρανσέξουαλ που μάγεψε κριτές και έγινε viral (Vid)

Η συμμετέχουσα που κέρδισε τους κριτές.

Η Έβελυν από την Κύπρο κατάφερε να ενθουσιάσει τους κριτές στο επεισόδιο της Δευτέρας στο GNTM στο Star. Όπως δήλωσε η ίδια στο εισαγωγικό της βίντεο είναι «μια ατρόμητη τρανς γυναίκα» που πήγε στον διαγωνισμό για να πραγματοποιήσει το όνειρο της.
Η ίδια είπε στους κριτές την ιστορία της αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τα προηγούμενα χρόνια. Όπως σημείωσε η 28χρονη διαγωνιζόμενη, βίωσε πολλές απορρίψεις κατά το παρελθόν.
«Όπως καταλαβαίνετε, είμαι trans γυναίκα. Δυστυχώς ή ευτυχώς είχα πάρα πολλή σκληρότητα στην αποδοχή του φύλου ως trans κι άργησα πολύ να αρχίσω να εκφράζομαι. Έχει έξι μήνες που ξεκίνησα την ορμονοθεραπεία. Πέρασα βάσανα. Φίλοι που μου το έπαιζαν φίλοι. Μέσα από αυτό δημιουργήθηκα εγώ κι είμαι περήφανη για αυτό που είμαι.
Είχα φάει απορρίψεις κι έχω πολύ άσχημα βιώματα κι έκανα ψυχολογική ζημιά στον εαυτό μου. Έχω χάσει την πίστη μου… Πρώτη φορά που το συνειδητοποίησα, ήταν όταν ήμουν έξι χρονών. Βλέπαμε τηλεόραση με την οικογένειά ου κι ο πατέρας μου ξαφνικά με ρωτά αισθάνεσαι γυναίκα; Εκείνη την ώρα θόλωσα, έβαλα τα κλάματα, έτρεξα πάνω στο δωμάτιο, τυλίχτηκα κι είπα κάνε Θεέ μου όταν ξυπνήσω να είμαι βιολογική γυναίκα. Ο πατέρας μου ήταν ο πρώτος που ήταν δίπλα μου και μου αγόρασε τις πρώτες κούκλες μου όταν το ήθελα. Με βοήθησε» εξομολογήθηκε η Έβελυν.
Η διαγωνιζόμενη από την Κύπρο απέσπασε τέσσερα ναι.
Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.