Την έκοψαν μονομιάς με 4 «όχι» | Αυτή είναι η διάσημη influencer που πήγε στο GNTM και... έφυγε με το καλημέρα (Vid)

Την έκοψαν μονομιάς με 4 «όχι» | Αυτή είναι η διάσημη influencer που πήγε στο GNTM και… έφυγε με το καλημέρα (Vid)

Σίγουρα, θα μπορούσαν να της έχουν φερθεί και καλύτερα.

Σε όλα τα GNTM μέχρι σήμερα, τα πρόσωπα που πήγαιναν να διαγωνιστούν, είχαν έναν βασικό σκοπό: τους ακόλουθους. Ήθελαν να κερδίσουν σε αναγνωρισιμότητα και να δυναμώσουν τα social media τους. Κι αν κατάφερναν να κάνουν και δουλειές στη μόδα, είχε κι έχει καλώς.

Η Μαριάννα Γαρυφαλλίδου μπήκε στο GNTM έχοντας ήδη κάτι πολύ χτισμένο, αφού διαθέτει πάνω από 90.000 ακόλουθους στο Instagram (τη μέρα της audition τη ήταν στους 85.000), έχει 230.000 subscribers στο Youtube και μερικές εκατοντάδες χιλιάδες στο TikTok.

Παράλληλα, έχει συνεργασίες με brands σχετικά με τη μόδα, φωτογραφίζεται, κάνει πράγματα μαζί τους. Τα κάνει όχι ως μοντέλο, αλλά ως influencer. Άρα, τι θα μπορούσε να της δώσει το GNTM που δεν θα το στερούσε από τους άλλους διαγωνιζόμενους αν συνέχιζε; Έτσι, η παρουσία της στο ριάλιτι τελείωσε πριν καν αρχίσει, αφού οι κριτές με το που είδαν τη δυναμική της, θεώρησαν πως δεν έχει νόημα να την πάνε στην επόμενη φάση.

Μάλιστα, η φράση της πως «ο καθένας μπορεί να γίνει μοντέλο», πυροδότησε μια κουβέντα μεταξύ των τεσσάρων κριτών που έφερε τον Καράβα στη μια μεριά και τους άλλους τρεις απέναντί του, να τον καλύπτουν με τις φωνές τους και να μην του επιτρέπουν να εκφράσει το σκεπτικό του. Η δε Χατζηπαντέλη είχε βγάλει τις μπότες της, τις ξαναέβαλε, ξάπλωσε στο πάτωμα και μετά καθόταν οκλαδόν…

Δείτε όσα συνέβησαν:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.