«Ροντέο» το πλατό του ΣΚΑΪ: Καβγάς με κοσμητικά επίθετα on air - Αποχώρησε η παρουσιάστρια (Vid)

«Ροντέο» το πλατό του ΣΚΑΪ: Καβγάς με κοσμητικά επίθετα on air – Αποχώρησε η παρουσιάστρια (Vid)

Η κάμερα έδειχνε αλλού και οι εμπλεκόμενοι εξακολουθούσαν να φωνάζουν.

Μια συζήτηση για την πανεπιστημιακή αστυνομία είναι δεδομένο πως θα φέρει εντάσεις σε ένα τηλεοπτικό στούντιο, αλλά και εκτός. Ειδικά όταν στο πάνελ βρίσκονται ένας διευθυντής αριστερής ιδεολογίας, ο Νίκος Σβέρκος από το avgi.gr, ένας εκπρόσωπος των αστυνομικών και ένας δημοσιογράφος που σίγουρα δεν είναι με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Έτσι, το πρωί της Τετάρτης είδαμε στον ΣΚΑΪ τον δημοσιογράφο Μπάμπη Παπαπαναγιώτου να λογοφέρνει με τον κ. Σβέρκο με επίκεντρο τις συλλήψεις που έγιναν χθες στην Πανεπιστημιούπολη στου Ζωγράφου, αλλά και τη γενικότερη αντιπαράθεση που υπάρχει εδώ και έναν χρόνο για την αστυνομία στα πανεπιστήμια και δη στο ΑΠΘ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρώτος αποκάλεσε κουταμάρες τα λεγόμενα του δεύτερου και αυτό δε γινόταν να μείνει αναπάντητο. Για περίπου ένα λεπτό οι δύο τους φώναζαν, παρά το ότι ο παρουσιαστής Δημήτρης Οικονόμου είχε διακόψει το θέμα και είχε ζητήσει από τη Ντόρα Κουτροκόη να προχωρήσει τη σκαλέτα.

Η παρουσιάστρια είχε σηκωθεί όρθια, είχε πάει σε άλλο σημείο για να συνδεθεί με την αίθουσα σύνταξης, η κάμερα την έδειχνε, αλλά πάνω από τη φωνή της ακουγόταν η αντιπαράθεσή τους.

Δείτε όσα συνέβησαν:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.