GNTM | Τόσες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ παίρνει η Σοφία Χατζηπαντελή σε ένα μήνα (Vid)

GNTM | Τόσες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ παίρνει η Σοφία Χατζηπαντελή σε ένα μήνα (Vid)

Πόσα κερδίζει το μοντέλο.

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι ένα από τα πρόσωπα των ημερών. Το μοντέλο, με μεγάλη καριέρα στις πασαρέλες του κόσμου, έχει καταφέρει να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στο φετινό «GNTM» του Star.

Η κόντρα της με τη Βίκυ Καγιά, τα φρύδια της αλλά και το γεγονός ότι λέει την άποψή της χωρίς στρογγυλοποιήσεις την έχουν κάνει θέμα συζήτησης στα κοινωνικά δίκτυα. Όπως έχει γίνει γνωστό ότι το ξεκίνημα του ριάλιτι μοντέλων, η θέση της Σοφίας Χατζηπαντελή δεν είναι μόνιμη.

Το μοντέλο θα αποχωρήσει μετά το τέλος των οντισιόν.

Στη συνέχεια, θα υπάρξουν κάποια γκεστ προκειμένου να καλυφθεί το κενό του τέταρτου κριτή. Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή «Πρωινό», οι απολαβές της Σόφιας Χατζηπαντελή είναι ισόποσες ή και μεγαλύτερες από εκείνες της Βίκυς Καγιά.

Αυτό είναι και ο λόγος, που σύμφωνα με την εκπομπή, δεν θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια του ριάλιτι. Σύμφωνα με την εκπομπή του ΑΝΤ1, οι οικονομικές απολαβές του μοντέλου αλλά και την περιουσία της στο εξωτερικό, είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο, κάτι που εξηγεί το γεγονός ότι κάνει επιλεγμένες δουλειές.

«Κατέφτασε στην Αθήνα την στιγμή που στο εξωτερικό έβγαζε 1,5 εκατομμύριο λίρες τον χρόνο, ήταν τα έσοδά της», ανέφερε το σχετικό ρεπορτάζ.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.