Ψάχνουν διευθυντές στην ΕΡΤ

Αναδομείται η prime time της ΕΡΤ

Ποιες αλλαγές δρομολογούνται.

Σημαντικές αναμένεται να είναι οι αλλαγές στην prime time ζώνη της ΕΡΤ. Το πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης θα αναδομηθεί πλήρως προκειμένου να καταφέρει να γίνει ανταγωνιστική απέναντι στον ανταγωνισμό των ιδιωτικών καναλιών.

Όπως αναφέρει η «Real Life» και η Ναταλία Ανδρικοπούλου η δημόσια τηλεόραση σχεδιάζει τεράστιες αλλαγές στην πλέον ανταγωνιστική ζώνη της ελληνικής τηλεόρασης. Μην ξεχνάμε ότι οι ιθύνοντες της ΕΡΤ έχουν στα σχέδιά τους την είσοδο τουλάχιστον τριών νέων σειρών.

Σημαντική βέβαια είναι και η επιστροφή των Ρήγα – Αποστόλου στην ελληνική μυθοπλασία. Το επιτυχημένο δίδυμο θα γράψει κωμική σειρά καταστάσεων με μία τυπική ελληνική οικογένεια στο επίκεντρο.

Όσον αφορά τις αλλαγές στο πρόγραμμα η «Real life» αναφέρει ότι το τηλεπαιχνίδι «Δες και βρες» με τον Νίκο Κουρή στην παρουσίαση θα μετακινηθεί στις 19:00 το απόγευμα. Στη συνέχεια θα γίνεται σκυτάλη στην κωμική καθημερινή σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Μαζί με τον δημοφιλή ηθοποιό θα είναι μεταξύ άλλων ο Θανάσης Κουρλαμπάς, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Πηνελόπη Πλάκα. Τα γυρίσματα ήδη έχουν ξεκινήσει σε ένα χωριό έξω από τα Καλάβρυτα.

Στις 21:00 το βράδυ θα μεταδίδεται το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Στη συνέχεια στις 22:00 το βράδυ θα παίρνουν σκυτάλη οι σειρές «Τα καλύτερά μας χρόνια» και «Τούρτα της μαμάς».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.