Σαρώνει το «MasterChef» μέσα στην καραντίνα

Σαρώνει το «MasterChef» μέσα στην καραντίνα

Εντυπωσιακά νούμερα σε δυναμικό κοινό και γενικό σύνολο.

Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο σπάει το «MasterChef» στο Star. Ο μαγειρικός διαγωνισμός του καναλιού της Κηφισιάς παραμένει ένα από τα μοναδικά ψυχαγωγικά προγράμματα στην prime time ζώνη της τηλεόρασης.

Οι τηλεθεατές έτσι κι αλλιώς του είχαν δώσει ψήφος εμπιστοσύνης, ωστόσο μετά την καραντίνα παραμένει το μοναδικό πρόγραμμα με κανονική ροή. Τα γυρίσματα άλλωστε έχουν γίνει καιρό πριν, πράγμα που επιτρέπει στους ιθύνοντες να μεταδίδουν φυσιολογική εξέλιξη και όχι επαναλήψεις.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο το πότε θα μάθουμε τον τελικό νικητή του διαγωνισμού. Σίγουρα πάντως μέχρι να γίνει αυτό ο μαγειρικός διαγωνισμός θα συνεχίσει να κερδίζει τις προτιμήσεις του κοινού.

Δεν είναι τυχαίο ότι κάθε επεισόδιο γίνεται και hot topic στο twitter. Το ίδιο συνέβη και με τα επεισόδιο της Τρίτης. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen το «MasterChef» σημείωσε 35,1% στο γενικό σύνολο και 42,1% στο δυναμικό κοινό. Μάλιστα σε τέταρτο έφτασε το 50,5%.

Πρέπει να πούμε βέβαια ότι ο μαγειρικός διαγωνισμός του Star δεν έχει σημαντικό ανταγωνισμό απέναντι αφού στα περισσότερα ψυχαγωγικά προγράμματα έχει μπει άνω τελεία.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.