Τον ακούνε όλοι, δεν τον βλέπει κανείς: Η νέα δουλειά του μπάρμαν Νικόλα του «Κων/νου & Ελένης» που δεν περίμενε κανείς

Τον ακούνε όλοι, δεν τον βλέπει κανείς: Η νέα δουλειά του μπάρμαν Νικόλα του «Κων/νου & Ελένης» που δεν περίμενε κανείς

Όλοι αναγνώρισαν τη χαρακτηριστική φωνή του.

Μπορεί να έχουν περάσει 25 χρόνια από την πρώτη προβολή του «Κωνσταντίνου και Ελένης», οι δεκάδες όμως επαναλήψεις της διαχρονικής σειράς του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιάς την κάνουν να φαίνεται σαν να γυρίστηκε πρόσφατα και τους ηθοποιούς της σαν να παίζουν φέτος στο σίριαλ του ΑΝΤ1.

Αυτό όμως δεν ισχύει και για πολλούς από αυτούς τα τελευταία χρόνια, από τα 25 που προβάλλεται η σειρά, η καριέρα τους έχει πάρει στροφή, μακριά από την υποκριτική. Ένας από αυτούς μάλιστα επέστρεψε φέτος ξανά στην τηλεόραση, όχι όμως μπροστά από τον φακό αλλά πίσω από ένα μικρόφωνο αναλαμβάνοντας έναν ξεχωριστό ρόλο σε σχέση με αυτόν που τον είχαμε συνηθίσει.

Ο λόγος για τον Στέργιο Νένε, γνωστό από τη σειρά ως Νικόλας ο μπάρμαν, ο οποίος φέτος συμμετέχει ως «η φωνή» στο  ταξιδιωτικό ριάλιτι Asia Express του Star με κεντρικό παρουσιαστή τον Πέτρο Πολυχρονίδη.

Ο ηθοποιός εκτός από τα voice over στην εκπομπή είναι Creative Content Producer στην παραγωγή του Asia Express. Η εκπομπή έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής, με ανάμεικτες αντιδράσεις από το κοινό, το οποίο όμως γρήγορα κατάλαβε τη χαρακτηριστική φωνή του Στέργιου Νένε τον οποίο για πολλά χρόνια ακούει να υποδύεται τον «οινοχόο» Νικόλα με τη μηχανή, από το μπαρ που δουλεύει η Ελένη Βλαχάκη.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.