Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για το «Super Makeover» με τη Δούκισσα Νομικού

Δούκισσα Νομικού | Αυτή είναι η νέα της εκπομπή στον ΑΝΤ1 μετά το τέλος της από το «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα

Ποιες μέρες θα προβάλλεται.

Ήταν αναμενόμενο ότι μετά την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 λόγω προστριβών της με τον κεντρικό παρουσιαστή Γιώργο Λιάγκα, το κανάλι δε θα την άφηνε ανεκμετάλλευτη, καθώς υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών για τριετές συμβόλαιο.

Η παρουσιάστρια και πρώην εστεμμένη θα βρεθεί το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν με δική της εκπομπή στον ΑΝΤ1 και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Open Weekend» η εκπομπή θα προβάλλεται τα Σαββατοκύριακα, πιθανότατα από τον Ιανουάριου του 2023 και μετά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής το project που θα αναλάβει να παρουσιάσει η Δούκισσα Νομικού θα διαφέρει από το πρωινό και θα θυμίζει πιο πολύ την εκπομπή DOT.  Η εκπομπή θα είναι αμιγώς ψυχαγωγική και θα καλύπτει θεματολογία σχετικά με γυναικεία θέματα, μαγειρική, συμβουλές και συνεντεύξεις.

Η διάρκειά της αλλά και η ζώνη προβολή της δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά καθώς η απόφαση ελήφθη αυτές τις ημέρες και σκοπός της είναι να ταιριάξει αρχικά το project στις δυνατότητες της παρουσιάστριας.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.