Η μοναδική φωτογραφία που κυκλοφορεί: Αυτό είναι το νέο κορίτσι του Γιώργου Αγγελόπουλου (Pic)

Είπε το «ναι» ο Ντάνος | Αυτός θα είναι ο ρόλος του Γιώργου Αγγελόπουλου στο «Survivor All Star»

Deal-μαμούθ Acun με Ντάνο.

Πέφτουν επιτέλους, από ώρα σε ώρα, οι υπογραφές Γιώργου Αγγελόπουλου – Acun Medya για το «Survivor All Star» που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα λίγο μετά τα Χριστούγεννα.

Το «Survivor All Star» επιστρέφει με δυνατά ονόματα στο δυναμικό του, με πρώτο και καλύτερο αυτό του Γιώργου Αγγελόπουλου, του νικητή του πρώτου Survivor στο ΣΚΑΪ, τον οποίο ο Acun Ilicali… δεν άφησε σε χλωρό κλαρί μέχρι να πει το μεγάλο «ναι».

Survivor All Star | Το ποσό-μαμούθ που διαπραγματεύεται ο Ντάνος για να πει το μεγάλο «ναι» στον Acun ξεπερνά τα έπαθλα όλων των ριάλιτι

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντινίδη για την εκπομπή «Super Κατερίνα», ο Ντάνος συμφώνησε για τη νέα αυτή εκδοχή του Survivor, αλλά όχι ως παίκτης. Συγκεκριμένα, ο ίδιος αναμένεται να αναλάβει διπλό ρόλο στο νησί, ο οποίος δεν θα απαιτεί τη συνεχή του παρουσία στο ριάλιτι και ο οποίος θα έχει στοιχεία παρουσίασης και εκφώνησης.

Ακόμα, ο Ντάνος θα αναλάβει χρέη coach ενθάρρυνσης των παικτών, ρόλο που μέχρι σήμερα δεν είχαμε ξαναδεί στο συγκεκριμένο ριάλιτι.

Αυτό συνέβη καθώς ο Τούρκος παραγωγός ήθελε τον Ντένο πάση θυσία στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να δεχτεί κάθε πρότασή του – ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως ο ρόλος του Γιώργου Λιανού θα περιοριστεί.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.