«Άγριες Μέλισσες»: Σάρωσε το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν

«Άγριες Μέλισσες»: Αλλάζει η ώρα μετάδοσης;

Τι σχεδιάζουν στον ΑΝΤ1.

Σε μεγάλες αλλαγές θα προχωρήσει στο πρόγραμμά του τη νέα σεζόν ο ΑΝΤ1. Το κανάλι του Αμαρουσίου είχε στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα την πρωτιά στις προτιμήσεις του κοινού ωστόσο ο κορωνοϊός άλλαξε τα πάντα.

Η περίοδος της καραντίνας άφησε τα κανάλια με σημαντικό έλλειμμα στα έσοδά τους αφού η ψυχαγωγία μπήκε στον «πάγο». Ένα από τα σίγουρα χαρτιά της νέας σεζόν είναι οι «Άγριες Μέλισσες» που θα μεταδοθούν για δεύτερη χρονιά.

Η σειρά εποχής με την σκηνοθετική υπογραφή του Λευτέρη Χαρίτου σάρωσε στους πίνακες τηλεθέασης τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Το ενδιαφέρον του κοινού είναι μεγάλο και όπως αναφέρει η «Real Life» δεν αποκλείεται να αλλάξει η ώρα μετάδοσης.

Οι αλλαγές που ετοιμάζονται στο πρόγραμμά του καναλιού ενδέχεται να επηρεάσουν και τις «Μέλισσες». Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα μέσα στις σκέψεις των ανθρώπων του ΑΝΤ1 είναι η σειρά να ξεκινά στις 22:15 αντί για τις 22:45 που ξεκινούσε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν λίγο καιρό.

Η πρεμιέρα πάντως δεν αναμένεται πριν την τρίτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου. Αν και τα γυρίσματα έχουν προχωρήσει αρκετά, οι ιθύνοντες του καναλιού δε θέλουν να μείνουν και πάλι στα «κρύα του λουτρού» σε περίπτωση επιβολής νέων μέτρων λόγω του κορωνοϊού.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.