Γράφτηκε για αντικαταστάτρια της Μενεγάκη, κλείνει στον ΣΚΑΪ

Δεν την ξαναπατάει ο ΣΚΑΪ: O άγνωστος όρος στο συμβόλαιο της Ιωάννας Μαλέσκου

Ξέρει τι κάνει ο ΣΚΑΪ...

Στις 31 Αυγούστου, ημέρα Δευτέρα αναμένεται η πρεμιέρα της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ.

Το νέο αυτό ψυχαγωγικό magazino έρχεται να «χτυπήσει» τον ανταγωνισμό με μία πολυσυζητημένη παρουσί στα ηνία, με το κανάλι του Φαλήρου να έχει επενδύσει πολύ σε εκείνη. Χωρίς αυτό να σημαίνει, όμως, πως δεν γνωρίζει πως το τηλεοπτικό κοινό είναι απρόβλεπτο και υπάρχει πιθανότητα να μην δει ζεστά την παρουσία της Μαλέσκου.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες του Γρηγόρη Γκουντάρα, ο σταθμός φέρεται να έχει βάλει ρήτρα στο συμβόλαιο της Ιωάννας Μαλέσκου, η οποία συνδέει άμεσα τις οικονομικές της απολαβές με τα νούμερα τηλεθέασης. 

«Κάτι άλλο που μου είπαν ότι αφορά στην εκπομπή, δεν ξέρω αν ισχύει, μου το είπε έγκυρος άνθρωπος ότι στο συμβόλαιό της η Ιωάννα έχει υπογράψει ρήτρα με βάση τις τηλεθεάσεις. Δηλαδή υπάρχει ένα πλαφόν τηλεθέασης, το οποίο αν το περάσει θα έχει άλλη οικονομική αντιμετώπιση και αν είναι κάτω από εκεί θα έχει άλλη οικονομική αντιμετώπιση. Ο ΣΚΑΪ νομίζω το έχει ξανακάνει αυτό», είπε ο Γκουντάρας στο «Καλοκαίρι #Not», με καμία από τις δύο πλευρές να μην έχει επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει το ρεπορτάζ. 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.