Final 8 Champions League: Κάθε βράδυ κι από ένα ματς

Final 8 Champions League: Κάθε βράδυ κι από ένα ματς

Μεταδόσεις και περιγραφές.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το UEFA Champions League, με τις οκτώ ομάδες που πήραν τα εισιτήρια για τα προημιτελικά της διοργάνωσης, να δίνουν ραντεβού από τις 12 έως τις 15 Αυγούστου στη Λισσαβώνα.

Οι μάχες των τεσσάρων ζευγαριών για πρόκριση στην ημιτελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, θα μεταδοθούν ζωντανά και αποκλειστικά από τα κανάλια Cosmote Sport, ενώ μέσα από την εκπομπή «UEFA Champions League Show» -που θα προβάλλεται καθημερινά πριν και μετά από κάθε ματς- οι συνδρομητές θα έχουν στη διάθεσή τους πλήρη ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις και τις λεπτομέρειες των αναμετρήσεων.

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

  • 22:00 Αταλάντα – Παρί Σεν Ζερμέν, Cosmote Sport 1 (σε περιγραφή Μάνου Σπανόπουλου)

Πέμπτη 13 Αυγούστου

  • 22:00 Λειψία – Ατλέτικο Μαδρίτης, Cosmote Sport 1 (σε περιγραφή Άλκη Τσαβδαρά)

Παρασκευή 14 Αυγούστου

  • 22:00 Μπαρτσελόνα – Μπάγερν Μονάχου, Cosmote Sport 2 (σε περιγραφή Πέτρου Δριτσάκου)

Σάββατο 15 Αυγούστου

  • 22:00 Μάντσεστερ Σίτι – Λιόν, Cosmote Sport 1 (σε περιγραφή Στέφανου Αβραμίδη).

Οι συνδρομητές της νέας streaming υπηρεσίας της Cosmote TV θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλες τις αναμετρήσεις και σε 4Κ ανάλυση, μέσα από το κανάλι Cosmote Sport 4K.

Πριν την έναρξη της αγωνιστικής δράσης κάθε ημέρας (21.00), οι δημοσιογράφοι των καναλιών Cosmote Sport, Βασίλης Σαμπράκος, Μιχάλης Τσόχος και Αριάνα Παπαγιάννη θα υποδέχονται στο στούντιο της Cosmote TV τους τηλεθεατές, μέσα από την εκπομπή «UEFA Champions League Show», για να τους μεταφέρουν όλο το παρασκήνιο των αναμετρήσεων. Μετά το σφύριγμα της λήξης κάθε ματς, η εκπομπή θα επιστρέφει με πλούσιο ρεπορτάζ και τα highlihts των αγώνων.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.