Love Island | Τα νέα πλάνα του ζευγαριού της βίλας στο κρεβάτι ξεπερνούν κατά πολύ «Bachelor» & «Big Brother»

Love Island | Τα νέα πλάνα του ζευγαριού της βίλας στο κρεβάτι ξεπερνούν κατά πολύ «Bachelor» & «Big Brother»

Πότε θα έρθει το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Νέα ζευγάρια άρχισαν να έρχονται πιο κοντά μέσα στη βίλα του Love Island, μάλιστα το τελευταίο φαίνεται να περνάει πολλές ώρες μαζί, ακόμα και στο κρεβάτι του ριάλιτι του ΣΚΑΪ. Ο λόγος για την Ιωάννα και τον Γιώργο Κόρκα που κοιμήθηκαν μαζί, με την κάμερα να τους πιάνει να ξυπνούν αγκαλιά.

«Σήμερα το πρωί ξυπνάω και ήταν ο Γιώργος με την Ιωάννα… ένα σώμα! Γυρνάω και λέω, γιατί είμαι εδώ μέσα και δεν είμαι στη σουίτα να το κάνω αυτό με τη Μαρία λίγο πιο άνετα. Γιατί και η Μαρία ντρέπεται με τους άλλους γύρω και θα νιώσει και αυτή λίγο πιο άνετα» δήλωσε ο Αργύρης στην κάμερα του Love Island ενώ ο Βασίλης πρόσθεσε:

«Για την Ιωάννα με τον Κόρκα δεν χρειάζεται να σχολιάσει κανείς ότι είναι ένα σώμα κάθε πρωί ή κάθε βράδυ. Είναι ένα σώμα, ούτως ή άλλως, από τη στιγμή που θα ξαπλώσουν στο κρεβάτι και δεν παίρνει αυτό συζήτηση».

«Το δεύτερο βράδυ με τον Γιώργο ήταν πάρα πολύ ωραίο. Ήμασταν όλο το βράδυ αγκαλίτσα. Νιώθω πάρα πολύ ωραία μαζί του και ξεκουράζομαι πιο καλά τώρα που κοιμάμαι με τον Γιώργο» τόνισε η ίδια η Ιωάννα στην κάμερα της εκπομπής.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.