J2US | Η απρεπέστατη ατάκα της Δέσποινας Βανδή στον Σώτη Βολάνη που δεν πέρασε στα ψιλά (Vid)

J2US | Η απρεπέστατη ατάκα της Δέσποινας Βανδή στον Σώτη Βολάνη που δεν πέρασε στα ψιλά (Vid)

Τη διέκοψε και τη διόρθωσε ο τραγουδιστής.

Το εντυπωσιακό show J2US έκανε την πρεμιέρα της νέας του σεζόν τον βράδυ του Σαββάτου και πολλά πρόσωπα του θεάματος, κάποια από τα οποία είχαν αποτραβηχτεί από τα φώτα και τη δημοσιότητα, επανήρθαν στη σκηνή ερμηνεύοντας μπροστά από την κριτική επιτροπή τα τραγούδια του διαγωνισμού.

Ένα από τα πρόσωπα αυτά που εμφανίστηκαν στο talent show του Νίκου Κοκλώνη ήταν και ο τραγουδιστής Σώτης Βολάνης, ο οποίος στα τέλη της δεκαετίας του 90 και στις αρχές των 00s έκανε μεγάλη επιτυχία με αρκετά σουξέ των πρώτων δύο δίσκων του γεμίζοντας τα νυχτερινά κέντρα που εμφανιζόταν.

Αρκετά χρόνια μετά επανεμφανίστηκε στο J2US με τη Δέσποινα Βανδή να κάνει λόγο για τους τραγουδιστές που χάνουν την επικοινωνία τους με τον κόσμο και η τηλεόραση σαν τεράστιο μέσο θα δώσει τη δεύτερη ευκαιρία σε κάποιους να ξανακουστούν. Πρόσθεσε ότι έχει την αίσθηση πως ο τραγουδιστής έχει χρόνια να επικοινωνήσει μέσω της τηλεόρασης.

Ο Σώτης Βολάνης τη διέκοψε λέγοντας πως ήταν επιλογή του αυτό ενώ πρόσθεσε ότι δεν είναι δεύτερη ευκαιρία η παρουσία του, μία ήταν η ευκαιρία, μία ευκαιρία υπάρχει στη ζωή σου και όλα τα άλλα είναι επιλογές του τι θέλεις να κάνεις.

Στο ίδιο ύφος απάντησε και στους δημοσιογράφους που τον ρώτησαν για το περστατικό και το σχόλιο της Δέσποινας Βανδή με τον Σώτη Βολάνη να τονίζει:

«Εντάξει, δεν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία, πρώτη πάντα. Πάμε παρακάτω. Είμαι φαν της Δέσποινας Βανδή. Δεν ξέρω, μπορεί να το είπε αυθόρμητα. Πάμε παρακάτω.»

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.