Σοφία Χατζηπαντελή | H νέα ανάρτηση για τη Mary Vitinaros μετά τη χθεσινή της απαράδεκτη επίθεση (Pic)

Mary Vitinaros | «Τελείωσε» τη Σοφία Χατζηπαντελή για την απαράδεκτη επίθεσή της με μια ατάκα (Vid)

Τι είπε οn camera.

Η Mary Vitinaros είναι η νέα είσοδος στο «GNTM» του Star. Η ξανθιά γυναίκα έχει τον ρόλο της Model Instructor, που θα καθοδηγεί δηλαδή τα μοντέλα κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο σπίτι του ριάλιτι.

Ωστόσο, η είσοδός της σχολιάστηκε με ιδιαίτερο τρόπο από τη Σοφία Χατζηπαντελή. Η πρώην κριτής του ριάλιτι έγραψε «χαχαχαχα» κάτω από την ανάρτηση που έγινε στον λογαριασμό του «GNTM» στο Instagram, που γνωστοποιούσε τη συμμετοχή της.

Η Mary Vitinaros σχολίασε με δεικτικό τρόπο το σχόλιο της Σοφία Χατζηπαντελή.

Η Model Instructor ρωτήθηκε από δημοσιογράφο της εκπομπής «Super Κατερίνα» κατά την άφιξή της από τη Μυκόνο, όπου βρισκόταν για γύρισμα του ριάλιτι μοντέλων.

«Περάσαμε πολύ ωραία στη Μύκονο. Κάναμε πολλά πράγματα. Θα δείτε τι θα γίνει. Δεν ξέρω ποιος με επέλεξε για να συμμετάσχω στο GNTM. Εγώ βοηθάω όλα τα κορίτσια στις φωτογραφήσεις. Με την Βίκυ Καγιά, τον Τάσο Σοφρωνίου και τον Γιώργο Καράβα περνάω τέλεια. Είμαστε τέλεια ομάδα», είπε και συνέχισε απαντώντας σε ερώτηση για την τεράστια απρέπεια της Χατζηπαντελή:

«Είδα το σχόλιο της Σοφίας Χατζηπαντελή αλλά δεν με πειράζει. Δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό το σχόλιο αλλά ο καθένας έχει τη γνώμη του και εγώ ξέρω ότι κάνω καλή δουλειά. Δεν την ξέρω τη Σοφία».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.