J2US: Συγκίνησε ο Μελισσανίδης με τα λόγια του κατά της ομοφοβίας και του μίσους (Vid)

J2US: Συγκίνησε ο Μελισσανίδης με τα λόγια του κατά της ομοφοβίας και του μίσους (Vid)

Γιατί έλειπε από το πρώτο επεισόδιο.

Μπορεί να άργησε μία εβδομάδα να εμφανιστεί στο J2US, όμως η πρώτη εμφάνιση του χρυσού Ολυμπιονίκη και παγκόσμιου πρωταθλητή της γυμναστικής, Ιωάννη Μελισσανίδη, στην πίστα του σόου του ALPHA συνοδεύτηκε από ποικίλα συναισθήματα και αντιδράσεις.

Εκτός από την παρουσία του στο διαγωνιστικό κομμάτι, στην οποία ερμήνευσε μαζί τη Μελίνα Μακρή το ροκ τραγούδι «You give love a bad name» των Bon Jovi, ο Έλληνας Ολυμπιονίκης βρήκε την ευκαιρία να εξηγήσει γιατί έλειπε την πρώτη εβδομάδα από του μουσικό σόου.

Μεταξύ άλλων ο Ιωάννης Μελισσανίδης μίλησε για την καμπάνια που συμμετέχει εναντίον της ρητορικής μίσους που οδηγεί σε εγκλήματα, σε φόνους κατά των γυναικών, στην ομοφοβία και ακουμπάει όλους τους ανθρώπους.

«Είχα την μεγάλη χαρά και τιμή να καλεστώ από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που θα γίνει μια καμπάνια πανευρωπαϊκή. Είναι πολύ σημαντική η καμπάνια γιατί έχει να κάνει με τη ρητορική μίσους. Η ρητορική μίσους ακουμπάει σε όλους μας. Το έχω ζήσει, το έχω βιώσει πολύ έντονα. Μια ρητορική μίσους μπορεί να οδηγήσει σε μια γυναικοκτονία, μια ρητορική μίσους μπορεί να δημιουργήσει ομοφοβία, μια ρητορική μίσους μπορεί να οδηγήσει σε απεχθή εγκλήματα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Έλληνας χρυσός Ολυμπιονίκης πριν πάρει την κριτική του από την επιτροπή.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.