Ξέσπασμα Σούρα: «Είναι πορνοκτήνη και πορνοκαθάρματα - Αν τους λέτε παιδεραστές πέφτουν στα χαλαρά»

Ξέσπασμα Σούρα: «Είναι πορνοκτήνη και πορνοκαθάρματα – Αν τους λέτε παιδεραστές πέφτουν στα χαλαρά»

Τι ζήτησε ο ψυχίατρος από τους δημοσιογράφους.

Ένα πρωτόγνωρο ξέσπασμα είχε στον αέρα της πρωινής εκπομπής του Mega ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας όταν κλήθηκε να σχολιάσει την υπόθεση των πολλαπλών βιασμών της 12χρονης στον Κολωνό από τη λίστα παιδοβιαστών του μαστροπού της Ηλία Μίχου.

O έμπειρος ψυχίατρος μίλησε με πολύ σκληρά λόγια για τους παιδοβιαστές ζητώντας να μην χαρακτηρίζονται παιδεραστές γιατί έτσι πέφτουν σε μαλακά αλλά μόνο βιαστές, ενώ ο ίδιος τους χαρακτήρισε πορνοκτήνη και πορνοκαθάρματα.

«Το πρόβλημα που αφορά τον ελληνικό κοινό και τον κόσμο και θέλω να πιστεύω ότι αφορά και το κράτος είναι ότι την προηγούμενη χρονιά συνελήφθησαν 390 παιδοβιαστές. Αυτό είναι το πρόβλημα. Αν τον πούμε παιδεραστή, θα πέσει στα χαλαρά. Μόνο ο βιαστής πάει ισόβια. Όλοι οι άλλοι πέφτουν στα 3, 5, 12 (χρόνια) τα οποία γίνονται 7, 6, 1. Άρα το πρόβλημα είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι, αυτά τα πορνοκτήνη και τα πορνοκαθάρματα, ναι πορνοκτήνη και πορνοκαθάρματα λέγονται, αν θέλετε να το ακούσετε θα το πω εγώ, είναι στη διπλανή μας πόρτα. Είναι δίπλα μας.».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.