Έλενα Παπαβασιλείου | Το κανάλι - έκπληξη στο οποίο επιστρέφει η εντυπωσιακή παρουσιάστρια

Έλενα Παπαβασιλείου | Το κανάλι – έκπληξη στο οποίο επιστρέφει η εντυπωσιακή παρουσιάστρια

Σε συζητήσεις για νέα εκπομπή.

Ένα βήμα πριν την τελική συμφωνία βρίσκεται η Έλενα Παπαβασιλείου, η οποία ετοιμάζεται να επιστρέψει στη μικρή οθόνη ύστερα από πολλά χρόνια απουσίας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Dailymedia.com.gr, η παρουσιάστρια έχει πραγματοποιήσει ραντεβού με το νέο Action 24 -το οποίο ετοιμάζεται να αλλάξει και όνομα μετά την εξαγορά του- προκειμένου να αναλάβει μία νέα, ψυχαγωγικού περιεχομένου εκπομπή.

Υπενθυμίζεται ότι ο σταθμός Action 24 πέρασε σε εταιρεία συμφερόντων Δ. Μπάκου, Γ. Καϋμενάκη και Α. Εξάρχου, με τους νέους ιδιοκτήτες να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να «χτίσουν» ένα πολλά υποσχόμενο πρόγραμμα.

«Ανακοινώνεται η υπογραφή σύμβασης μεταβίβασης του 100% των μετοχών της εταιρείας που έχει το Action 24, σε εταιρεία συμφερόντων των κ.κ. Δ. Μπάκου, Γ. Καϋμενάκη και Α. Εξάρχου. Η ολοκλήρωση της συναλλαγής υπολογίζεται να γίνει μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου 2022», ανέφερε σχετική ανακοίνωση που έλαβε χώρα το περασμένο καλοκαίρι.

Πέρα από τους Παπαβασιλείου – Μητσικώστα, ραντεβού έχουν πραγματοποιήσει και πολλοί δημοσιογράφοι οι οποίοι ετοιμάζονται για τη νέα τους τηλεοπτική στέγη

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.