Ευθεία επίθεση παρουσιαστών στον ΣΚΑΪ: «Μας κατέστρεψαν! Ντρεπόμουν, ήμασταν κάκιστοι» (Vid)

Ευθεία επίθεση παρουσιαστών στον ΣΚΑΪ: «Μας κατέστρεψαν! Ντρεπόμουν, ήμασταν κάκιστοι» (Vid)

Μεγάλος ο θυμός.

Κάκιστες παραμένουν οι σχέσεις του διδύμου Γκουντάρα – Κάκκαβα με τον ΣΚΑΪ, με την αποχώρηση των πρώτων από τον σταθμό να έχει λάβει χώρα υπό άσχημες συνθήκες.

Τώρα, μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα», η Νάταλι Κάκκαβα άνοιξε το κεφάλαιο «ΣΚΑΪ» υποστηρίζοντας πως τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της, Γρηγόρης Γκουντάρας, δεν πέρασαν καθόλου καλά κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους με τον τηλεοπτικό σταθμό, τόσο στο κομμάτι του «Big Brother» όσο και σε αυτό της εκπομπής «Όλα Γκουντ».

«Η αρχική πρόταση για το ‘Big Brother’ ήταν ότι ήθελαν ένα δίδυμο δημοσιογραφικό το οποίο θα έχει έναν έντονα διαδραστικό ρόλο στο κομμάτι της παρουσίασης με δημοσιογραφικές ερωτήσεις. Θα μπαίναμε και μέσα στο σπίτι, θα μπορούσαμε να κάνουμε συνεντεύξεις στους παίκτες. Και πάμε στο πρώτο Live και μας λένε ότι δε πρέπει να παρεκκλίνουμε από το autocue ούτε στο ‘και’!

Οι ερωτήσεις που μας άφηναν να κάνουμε στους παίκτες ήταν όλες γραμμένες. Δεν είχαμε δικαίωμα να βάλουμε την προσωπική μας σφραγίδα ούτε στο ελάχιστο. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι μια φορά τόλμησα να κάνω μια ερώτηση εκτός σκαλέτας και άνθρωπος της παραγωγής με πήρε στις 04:00 τη νύχτα και με ξέσκισε. Θέλω λοιπόν να απαντήσω στο ότι ναι μεν μας δόθηκε μια ευκαιρία, αλλά εγώ θεωρώ ότι με αυτή την ευκαιρία στην πραγματικότητα μας κατέστρεψαν. Αλλιώς τα είχαμε στο μυαλό μας», είπε και συνέχισε:

«Δεν παίρνεις τον Γρηγόρη για να διαβάζει το autocue, είναι κάκιστος σε αυτό. Απορώ γιατί τον επέλεξαν σε αυτό; Θυμάμαι να γίνεται ο κακός χαμός μέσα στο σπίτι και εμείς να ρωτάμε αν η Ευδοκία θα πάρει και το κουκλάκι της μαζί. Εγώ ντρεπόμουν να τις κάνω αυτές τις ερωτήσεις. Συμφωνώ απόλυτα με τους τηλεθεατές που μας έκραζαν. Ήμασταν κάκιστοι. Για το Σαββατοκύριακο αυτό που είχαμε ζητήσει ήταν να μην έχουμε εμπορικές τοποθετήσεις. Και δεν μας δίνανε συνεργεία να κάνουμε συνεντεύξεις».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.