Στον ΣΚΑΪ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Ποιες εκπομπές αναλαμβάνει

«Ήμουν άρρωστη, έκανα εγχείρηση κι έπαιρνα φάρμακα»: H Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την αλλαγή στην εικόνα της από το GNTM (Vid)

Η εξομολόγηση του μοντέλου και παρουσιάστριας.

Μία συνέντευξη σε διεθνές ραδιοφωνικό μέσο έδωσε, από την Τενερίφη που βρίσκεται για τα γυρίσματα του ριάλιτι Love Island, η παρουσιάστρια, πρώην κριτής του GNTM και μοντέλο Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Μεταξύ άλλων αποκάλυψε το μέγεθος των δυσκολιών που περνούσε τα δύο χρόνια που βρέθηκε ως κριτής στο ριάλιτι μόδας του Star, στα οποία έφτασε να παίρνει φάρμακα μετά από εγχειρήσεις που έκανε.

«Μεγάλωνα ηλικιακά και ήμουν στη Νέα Υόρκη που ή θα τα κατάφερνα στο μόντελιγνκ ή όχι, δεν υπήρχε κάτι ενδιάμεσο. Ξεκίνησα να έχω άγχος λόγω αυτού, δε συνέβη κάτι άλλο, απλά ήταν στο μυαλό μου. Αρρώστησα περισσότερο στην Ελλάδα. Ήταν δύσκολο για μένα να καταλάβω τη δουλειά, γιατί την έκανα για πρώτη φορά και προσπαθούσα να την κάνω όσο καλύτερα μπορούσα. Μετά βίωσα μπούλινγκ στη δουλειά.

Πάλευα, αρρώσταινα όλο και πιο πολύ και μετά είχα μια εγχείρηση. Κανείς δε το ξέρει αυτό. Στη δεύτερη σεζόν του GNTM ήμουν πολύ άσχημα. Έκανα εγχειρήσεις και έπαιρνα φάρμακα. Αν με ήξερε κάποιος καταλάβαινε ότι ήμουν άρρωστη. Το βάρος μου άλλαζε. Τη μια έπαιρνα βάρος και την άλλη έχανα από τα φάρμακα. Η πρώτη και η δεύτερη σεζόν του GNTM ήταν εφιάλτης, αλλά εγώ προσποιούμουν τη χαρούμενη.

Τελειώσαμε τη δεύτερη σεζόν και εγώ έμεινα εκτός του show για λόγους, που δε μπορώ να πω και μετά ήρθε η πανδημία. Τα κιλά μου επέστρεψαν στο κανονικό τους και εγώ δεν ξανά ένιωσα άγχος, γιατί έβαλα σε προτεραιότητα τον εαυτό μου. Τα κιλά μου ήταν τεράστιο θέμα στην Ελλάδα, υπήρχαν σχόλια στα social media όπως ότι έχασα κιλά και είμαι άρρωστη.

Δεν είμαι άρρωστη, ήμουν όμως. Τώρα είμαι ξανά υγιής και δε νιώθω άγχος. Το μυστικό είναι ένα μυστικό που μου είπε η μάνατζερ μου κατά τη διάρκεια της πανδημίας, όταν έμαθα πως έχασα τη δουλειά μου. Η μάνατζερ μου, μού είπε: “Θες να είσαι σε μια δουλειά που δεν είσαι ευτυχισμένη ή θέλεις να είσαι ευτυχισμένη;” Να είστε ευγενικοί γιατί ήμουν στην άλλη πλευρά και πέρασα δύσκολα. Οπότε αν σας δοθεί η εξουσία χρησιμοποιήστε τη με καλό τρόπο», δήλωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κάνοντας μεγάλες αποκαλύψεις για μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής της.


Λίγο αργότερα, σε stories της αποκάλυψε πως σε επεισόδιο του GNTM αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σετ της φωτογράφισης καθώς αιμορραγούσε:

«Ήμουν άρρωστη, έκανα εγχείρηση κι έπαιρνα φάρμακα»: H Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την αλλαγή στην εικόνα της από το GNTM (Vid)
«Ήμουν άρρωστη, έκανα εγχείρηση κι έπαιρνα φάρμακα»: H Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την αλλαγή στην εικόνα της από το GNTM (Vid)
Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.