Νέα σειρά για τον Γιώργο Καπουτζίδη: Σε ποιο κανάλι θα την δούμε;

Eurovision 2023: Γιώργος Καπουτζίδης τέλος… (Vid)

Όλα όσα δήλωσε ο ίδιος,

Ο Γιώργος Καπουτζίδης επιβεβαίωσε τις φήμες που τον θέλουν να μένει του σχολιασμού της φετινής Eurovision. Ο δημοφιλής ηθοποιός και σεναριογράφος κρατούσε συντροφιά μαζί με την Μαρία Κοζάκου για σχεδόν δέκα χρόνια και με τις ιδιαίτερες ατάκες είχε κάτι ξεχωριστό να πει για κάθε αποστολή.

Η σχετική φημολογία περί αποχώρησης του είχε κυκλοφορήσει εδώ και μέρες. Το βεβαρυμμένο πρόγραμμα του Γιώργου Καπουτζίδη δεν του επιτρέπει να συνεχίσει στη συγκεκριμένη θέση, αφού γράφει και σκηνοθετεί δικό του θεατρικό έργο ενώ έχει στα σκαριά και νέα τηλεοπτική σειρά.

«Αυτή τη στιγμή δεν με απασχολεί η Eurovision. Είναι από τα πράγματα που τα έζησα, τα χόρτασα, τα απόλαυσα, πέρασα πάρα πολύ ωραία και αν θέλω να έχω μια ζωή πιο ήσυχη και πιο μετρημένη και πιο κεντραρισμένη στο νησί μου και στη ζωή που έχω φτιάξει εκεί, είναι κι αυτή ένα από τα πράγματα που πρέπει να αφήσω πίσω μου. Είναι επιλογή μου να την αφήσω πίσω», ανέφερε ο Γιώργος Καπουτζίδης στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Όσον αφορά την αντικατάστασή του, τα σενάρια θέλουν τον Φώτη Σεργουλόπουλο να βρίσκεται στο πλευρό της Μαρίας Κοζάκου. Ωστόσο, μέχρι σήμερα δεν έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις από την ΕΡΤ.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.