Και επίσημα στον ΑΝΤ1 ο Σάκης Τανιμανίδης - Η ανακοίνωση του σταθμού

To «Dragons’ Den» έρχεται στον ΑΝΤ1 με τον Σάκη Τανιμανίδη | Γνωρίστε τους συμμετέχοντες

Νέο ακριβό project από το κανάλι του Αμαρουσίου.

Το «Dragons’ Den», το πιο επιτυχημένο τηλεοπτικό show επενδύσεων και επιχειρηματικότητας, έρχεται και στην Ελλάδα!

To πολυβραβευμένο Dragons’ Den – γνωστό και ως Shark Tank – προβάλλεται με τεράστια επιτυχία σε πάνω από 40 χώρες, εδώ και 20 χρόνια, με επενδύσεις που ξεπερνούν παγκοσμίως τα $600.000.000!

Τώρα παίρνει και ελληνικό χρώμα και έρχεται μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, με 5 κορυφαίους και καταξιωμένους Έλληνες επενδυτές, οι οποίοι συνιστούν την ομάδα των Dragons.

Η ΙΔΕΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ «DRAGONS’ DEN»

To «Dragons’ Den» στηρίζει τους Έλληνες επιχειρηματίες, σε μία χώρα που τα τελευταία χρόνια δοκιμάζεται από την κρίση και τους δίνει την ευκαιρία να εξελιχθούν, να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, να προβληθούν και να επιτύχουν τους στόχους τους.

Η ΔΟΜΗ ΤΟΥ «DRAGONSDEN»

Οι Dragons είναι 5 κορυφαίοι Έλληνες επενδυτές, που έχουν κατακτήσει την κορυφή και γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία και καταξίωση ο καθένας στον τομέα του. Είναι πρόθυμοι να επενδύσουν τα χρήματά τους σε μία επιχειρηματική ιδέα, ένα νέο προϊόν, μια πατέντα, ένα application ή ένα φιλόδοξο project. Επιπλέον, στηρίζουν τους συμμετέχοντες επιχειρηματίες επενδύοντας όχι μόνο με κεφάλαιο αλλά και με την επιχειρηματική τους εμπειρία.

Οι επιχειρηματίες που θα συναντήσουν τους Dragons καλούνται να παρουσιάσουν το επιχειρηματικό τους πλάνο, να κερδίσουν την εμπιστοσύνη τους και εντέλει να τους πείσουν να επενδύσουν σε αυτούς!

Πόσα χρήματα μπορούν να επενδύσουν οι Dragons; Οι συμμετέχοντες επιχειρηματίες ζητούν ένα συγκεκριμένο ποσό και προσφέρουν έναντι αυτού ένα ποσοστό της επιχείρησής τους. Οι Dragons με την εμπειρία τους θα κρίνουν εάν η πρόταση τους ενδιαφέρει και εάν θα προχωρήσουν σε επένδυση.

Στο DRAGONSDEN δεν υπάρχει τελικός νικητής. Νικητές είναι όλοι όσοι θα καταφέρουν να κάνουν την ιδέα και το όνειρό τους πραγματικότητα!

Το πολυβραβευμένο show επιχειρηματικότητας  παρουσιάζει ο Σάκης Τανιμανίδης.

ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ DRAGONS

Η διαδρομή τους είναι ξεχωριστή και δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα. Είναι αποφασισμένοι να επενδύσουν στους επιχειρηματίες που θα τους εντυπωσιάσουν με τις προτάσεις τους. Το moto ζωής που τους χαρακτηρίζει, αποκαλύπτει στοιχεία του χαρακτήρα αλλά και του τρόπου σκέψης και δράσης τους.

ΧΑΡΗΣ ΒΑΦΕΙΑΣ –ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΗΣ

«Για μένα, το μυστικό της επιτυχίας είναι να παίρνεις τις σωστές αποφάσεις τη σωστή στιγμή».

To «Dragons’ Den» έρχεται στον ΑΝΤ1 με τον Σάκη Τανιμανίδη | Γνωρίστε τους συμμετέχοντες

ΠΟΛ ΕΥΜΟΡΦΙΔΗΣ –  ΙΔΡΥΤΗΣ COCO-MAT

«Ποτέ δεν έχω αισθανθεί επιτυχημένος με τη στατική έννοια που κάνει κάποιον να επαναπαύεται. Νιώθω λες και τώρα αρχίζουν όλα, συνεπώς πρέπει να είμαι φρέσκος και ετοιμοπόλεμος».

To «Dragons’ Den» έρχεται στον ΑΝΤ1 με τον Σάκη Τανιμανίδη | Γνωρίστε τους συμμετέχοντες

ΛΙΛΗ ΠΕΡΓΑΝΤΑ – ΙΔΡΥΤΡΙΑ & ΠΡΟΕΔΡΟΣ POWER HEALTH

«Σε αυτή τη ζωή τίποτα δεν μας χαρίζεται αν δεν το διεκδικήσουμε. Δουλεύω σκληρά, αγαπάω και παθιάζομαι με ό,τι κάνω και δεν αποκλίνω από το όραμά μου».

To «Dragons’ Den» έρχεται στον ΑΝΤ1 με τον Σάκη Τανιμανίδη | Γνωρίστε τους συμμετέχοντες

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΗ – ΙΔΡΥΤΡΙΑ & ΠΡΟΕΔΡΟΣ THE RODIAL GROUP

«Στην επαγγελματική μου πορεία έχω ακούσει περισσότερα “όχι” από “ναι”. Αυτό δε σταμάτησε, όμως, την προσπάθειά  μου να κατακτώ τους στόχους μου. Πάντα βρισκόμουν σε εγρήγορση ώστε να βρω τρόπο το “όχι” να γίνει “ναι”». 

To «Dragons’ Den» έρχεται στον ΑΝΤ1 με τον Σάκη Τανιμανίδη | Γνωρίστε τους συμμετέχοντες

Όσο για τον 5ο DRAGON που θα συμπληρώσει την εξαιρετική ομάδα των επενδυτών; Μείνετε συντονισμένοι γιατί θα αποκαλυφθεί πολύ σύντομα!

Το πιο επιτυχημένο επιχειρηματικό show στον κόσμο είναι έτοιμο να υποστηρίξει τις καλύτερες επιχειρηματικές ιδέες. Οι Dragons είναι έτοιμοι να σε συναντήσουν! Εσύ;

Δήλωσε τώρα συμμετοχή στο www.antenna.gr/dragonsden και έλα να σε γνωρίσουμε από κοντά!

Dragons’ Den. Επενδύουμε σε εσένα.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Executive Producers: Michael Iskas, Σάκης Τανιμανίδης

Showrunner: Άτζυ Ντρίβα

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.