«Είναι τόσο παλιά τηλεόραση που είναι πλέον εμετός»: Πρωτοφανής επίθεση Νίκου Μουτσινά στην Κατερίνα Καινούργιου (Vid)

«Είναι τόσο παλιά τηλεόραση που είναι πλέον εμετός»: Πρωτοφανής επίθεση Νίκου Μουτσινά στην Κατερίνα Καινούργιου (Vid)

Έχουμε χάσει επεισόδια μάλλον...

Από «KatKen», έγινε… μονόωμη. Έτσι αποκάλεσε ο Νίκος Μουτσινάς την Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι» και έκανε αρκετούς να ψάχνονται για το τι έχει συμβεί ανάμεσα τους, ώστε να φτάσει ο παρουσιαστής να χαρακτηρίζει ως εμετό, κάτι που είδε στην εκπομπή της Καινούργιου.

Πιο συγκεκριμένα, ρεπόρτερ της εκπομπής της είχε πάει στα παρασκήνια του J2US και έκανε ερωτήσεις στην Άννα-Μαρία Ψυχαράκη για την διαγωνιζόμενη Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, γνωστή και ως Ντίντη. Μετά, έκανε ερωτήσεις στην δεύτερη ζητώντας της να σχολιάσει τα όσα είπε η πρώτη. Ο Νίκος Μουτσινάς προέβαλε το συγκεκριμένο απόσπασμα στη Χρυσή Τηλεόραση και έκανε ένα σχόλιο που μόνο ως επίθεση προς την Καινούργιου μπορεί να εκληφθεί.

Μάλιστα, δεν έκανε καμία αναφορά στο όνομά της.

«Αυτό που η ίδια εκπομπή ρωτάει τη μία για να πάρει απάντηση και μετά από τρία λεπτά γυρνάει και λέει στην άλλη ‘αυτή είπε αυτό για εσάς’, συγγνώμη αλλά είναι τόσο παλιά τηλεόραση, που είναι πια εμετός. Αλλά υπάρχουν άνθρωποι καημένοι που τσιμπάνε. Τσίμπησε η κοπέλα, ναι, απάντησε. Το πήρε η… μονόωμη με το μωβ, θα έκανε το θέμα, έκανε κι ένα στόρι τη Μουτίδου, έφυγε η εβδομάδα».

Άραγε θα υπάρξει απάντηση από την πλευρά της Καινούργιου;

Δείτε το βίντεο από το 20:00 και μετά:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.