Τίτλοι τέλους για επιτυχημένη εκπομπή του ALPHA

Ανατροπή στο πρόγραμμα του ALPHA

Ποια είναι η αλλαγή που δρομολογείται.

Με νέα στρατηγική θα μπει στην τηλεοπτική αρένα τη νέα σεζόν ο ALPHA. Το κανάλι της Κάντζας που μέχρι πέρσι πάλευε για την πρώτη θέση, έχασε μεγάλο κομμάτι του κοινού του με αποτέλεσμα φέτος να μείνει πολύ μακριά σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό, το ριάλιτι στοιχείο θα επιστρέψει στον προγραμματισμό του καναλιού. Ο «Εργένης» αλλά και ο «Εφιάλτης στην Κουζίνα» θα εμπλουτίσουν το πρόγραμμα του σταθμού με στόχο την επιστροφή στην κορυφή.

Όπως αναφέρει η «Real Life» η μετάδοση του ριάλιτι σχέσεων προβλημάτισε αρκετά τους ανθρώπους του ALPHA. Αν και αρχικά όλα έδειχνα ότι θα μεταδίδεται στις 11 το βράδυ, όπως αναφέρει η εφημερίδα, θα ξεκινά στις 9, την «καρδιά» της prime time ζώνης.

Οι ιθύνοντες του ALPHA θέλουν ο «Εργένης» να μην πέφτει πάνω στο «GNTM» οπότε οι πιο πιθανές μέρες προβολής του είναι η Πέμπτη και η Παρασκευή. Ο Παναγιώτης Βασιλάκος θα είναι ο «Εργένης» του ριάλιτι ενώ συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε αυτόν και τις υποψήφιες νύφες θα παίξει ο Γιώργος Σατσίδης.

Δευτέρα με Τετάρτη στις 9 η ώρα θα προβάλλεται η σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» που μπαίνει στην όγδοη σεζόν της. Από εκεί και πέρα στις 22:00 το βράδυ θα προβάλλεται η νέα σειρά «Αγγελική» με την Φιλαρέτη Κομνηνού.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.