Αποκλειστικό | Εκπομπές και περιγραφές του ΑΝΤ1 για το Μουντιάλ

Μεταγραφή μεσούσης σεζόν λόγω Μουντιάλ: Εγκατέλειψε τον ΣΚΑΪ και «έκλεισε» στον ΑΝΤ1

Μεταγραφή μέσα στη σεζόν.

Το Μουντιάλ έχει φέρει τα πάνω κάτω στον προγραμματισμό του ΑΝΤ1. Η μεγάλη γιορτή του παγκόσμιου ποδοσφαίρου ξεκινάει στο Κατάρ σε έναν περίπου μήνα και το κανάλι του Αμαρουσίου έχει ποντάρει στη διοργάνωση, που θα γίνει για πρώτη φορά χειμώνα.

Αυτός είναι και ο λόγος που πολλές σειρές έχουν μείνει εκτός προγραμματισμού στο πρώτο μισό της σεζόν. Αυτός είναι και ο λόγος που το κανάλι αναμένεται να ενισχύσει το αθλητικό του κομμάτι.

Ήδη, όπως έχει ανακοινωθεί, θα υπάρξει συνεργασία με την Cosmote TV αλλά και τον Αλέξη Σπυρόπουλο, που θα κάνει μεταδόσεις από το Κατάρ.

Όμως δεν θα γίνει μόνο αυτό. Στην ομάδα του ΑΝΤ1 για το Μουντιάλ θα μπει και ο Θέμης Καίσαρης. Ο διεθυντής σύνταξης της ιστοσελίδας Sport24 ξεκίνησε τη σεζόν ως μέλος της εκπομπής της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ.

Ωστόσο, αποχώρησε από την εκπομπή και το κανάλι μετά τις αλλαγές που έγιναν εξαιτίας των χαμηλών τηλεθεάσεων που σημείωνε το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ο Θέμης Καίσαρης, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τρίτης, θα βρίσκεται στην ομάδα του ΑΝΤ1 για το Μουντιάλ του Κατάρ.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.