Viral | Μάνθος Φουστάνος & Πέγκυ Καρρά μαζί στο κρεβάτι 21 χρόνια μετά (Pic)

«Χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο που είπα όχι»: O πρωταγωνιστής που αρνήθηκε τον ρόλο του Μάνθου Φουστάνου στο «Κωνσταντίνου & Ελένης» (Vid)

Ποιος ηθοποιός αρνήθηκε τον ρόλο.

Είναι σπό τους ρόλους που έγραψαν τη δική τους ιστορία στην ελληνική τηλεόραση. Ο Μάνθος Φουστάνος στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» αποτέλεσε μία ιδιαίτερη φιγούρα ενώ οι ατάκες του παραμένουν δημοφιλείς μέχρι και σήμερα.

Τον ρόλο του Μάνθου ερμήνευσε με μεγάλη επιτυχία ο Βασίλης Κούκουρας. Ωστόσο, όπως φαίνεται δεν ήταν η πρώτη επιλογή του Χάρη Ρώμα. Μιλώντας στο Mega, ο Ρένος Χαραλαμπίδης αποκάλυψε ότι είπε «όχι» στον συγκεκριμένο ρόλο αφού δεν είχε χρόνο εκείνη την περίοδο.

«Μου είχε προτείνει ο Χάρης Ρώμας να κάνω το ρόλο που έκανε εξαιρετικά ο Βασίλης Κούκουρας. Είναι υπέροχος ο Κούκουρας. Κάθε φορά που το βλέπω, χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο. Δεν είχα χρόνο τότε, έκανα το “No Budget Story”, έγραφα τα “Φθηνά Τσιγάρα”. Θα μου ταίριαζε πάρα πολύ ο ρόλος. Έκαναν τη μεγαλύτερη επιτυχία όλων των εποχών. Είναι ένα “όχι” που το έχω μετανιώσει», σημείωσε ο ηθοποιός

«Ο Μάρκος Σεφερλής έχει αποδείξει ότι δεν είναι τυχαίος και βέβαια θα τον έβαζα σε ταινία, αυτό που κάνει είναι στα όρια του άθλου. Είδαμε ανθρώπους που αυτοανακηρύχθηκαν σε βασιλιάδες να μπαίνουν φυλακή. Από την αλαζονεία μπορείς να φτάσεις από τη γραφικότητα μέχρι το έγκλημα. Στο “Κάτι τρέχει με τους δίπλα” συμμετείχα για να μαζέψω λεφτά για την επόμενη ταινία μου», είπε αρχικά ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

 






Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.