Δεν την αναγνωρίζει ούτε η Καγιά: Κι όμως αυτή η εντυπωσιακή ξανθιά είναι η Σοφία Χατζηπαντελή (Pics)

Σοφία Χατζηπαντελή | Eπιστρέφει στο GNTM έναντι αδράς αμοιβής

Ήταν απαίτηση και έγινε πράξη.

Στα πρώτα 4 επεισόδια, στις οντισιόν του GNTM, η παρουσία της ήταν αυτή που έδωσε ώθηση στο ριάλιτι για να πετύχει υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Η αποχώρηση της Σοφίας Χατζηπαντελή, έφερε και αποχώρηση μιας μεγάλης μερίδας του κοινού που όπως αποδείχτηκε δεν είχε καμία ιδιαίτερη διάθεση να βλέπει την Καγιά ή τον Καράβα και τον Σωφρονίου και να θυσιάζει τις ώρες που βλέπει τις ελληνικές σειρές.

Από τα τέλη Σεπτεμβρίου και μετά, όταν πια η  Χατζηπαντελή έδωσε τη θέση της στη Μαίρη Βυτινάρος, το GNTM έχει μια καθοδική πορεία στην τηλεθέαση, κάτι που έχει βάλει σκέψεις στο STAR ώστε να μην το βγάλουν την επόμενη σεζόν, αν κιόλας συνεχιστούν τα μονοψήφια στο γενικό σύνολο τηλεθέασης και τα 11-12% στο δυναμικό κοινό.

Άλλωστε, είναι ένα ριάλιτι πάνω στο οποίο κάθε χρόνο βασίζουν την τηλεθέαση όλης της χειμερινής σεζόν και των υπόλοιπων εκπομπών.

Έτσι, οι υπεύθυνοι αντιλήφθηκαν πως χωρίς Σοφία προκοπή δε γίνεται και η Χατζηπαντελή επέστρεψε στο GNTM, έναντι αδράς αμοιβής κι έχει μάλιστα κάνει τα πρώτα της γυρίσματα, τα οποία αφορούν επεισόδια που θα δούμε μετά το πρώτο μισό του Νοεμβρίου. Θα έχει ενδιαφέρον να την δούμε μαζί με τη Μαίρη Βυτινάρος, μετά το σχόλιο που είχε κάνει για εκείνη.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.