«Μιλάτε σε δικηγόρο, όχι σε πλαστικό χειρουργό!» - «Μακάρι να έκανες πλαστική έτσι που είσαι!»: Απίστευτος καβγάς Καινούργιου - Θεοδωρόπουλου on air (Vid)

«Μιλάτε σε δικηγόρο, όχι σε πλαστικό χειρουργό!» – «Μακάρι να έκανες πλαστική έτσι που είσαι!»: Απίστευτος καβγάς Καινούργιου – Θεοδωρόπουλου on air (Vid)

Τηλεοπτική σκηνή απείρου κάλλους.

Μια κόντρα ολκής εκτυλίχθηκε στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας αινούργιου στη διάρκεια του ρεπορτάζ για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό. Εκεί ήταν καλεσμένος ο κ. Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δικηγόρος του 36χρονου εργαζόμενου στο νοσοκομείο Μεταξά που κατηγορείται ότι βίασε την 12χρονη.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος, που μαζί με την έτερη εκπρόσωπο του 36χρονου δήλωσαν ευθαρσώς σε προηγούμενο διάστημα ότι η 12χρονη «φαίνεται σαν 20 ετών», βγήκε στην εκπομπή της Καινούργιου για να επιτεθεί στην παρουσιάστρια αφήνοντας μια ξεκάθαρη μπηχτή για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει.

«Ζητώ συγγνώμη αλλά πρέπει να φύγω. Την τελευταία φορά που μιλήσαμε κ. Καινούργιου μου είπατε ότι δεν θέλετε κάποια επικοινωνία μαζί μου. Βγήκα για να σας πω το εξής… είπατε για το ποιόν των δικηγόρων, δεν ξέρω γιατί τα βάζετε με τους δικηγόρους. Να γνωρίζετε ότι έχετε δικηγόρο ενώπιον σας και όχι πλαστικό χειρούργο. Καλημέρα».

«Μιλάτε σε δικηγόρο, όχι σε πλαστικό χειρουργό!» - «Μακάρι να έκανες πλαστική έτσι που είσαι!»: Απίστευτος καβγάς Καινούργιου - Θεοδωρόπουλου on air (Vid)
QUIZY 10 ερωτήσεις εξυπνάδας: Θα κάνεις το 10/10 στο κουίζ που ο νικητής παίρνει το απίθανο Asus Chromebook;

Για πρώτη φορά η παρουσιάστρια βγήκε τόσο εκτός εαυτού και έκανε επίθεση με τη σειρά της στην εξωτερική εμφάνιση του δικηγόρου. Παραδόξως, ωστόσο, δεν σχολίασε το λάθος στη λέξη «χειρουργός» που… κακοποιήθηκε ως «χειρούργος».

«Όχι όχι, θα απαντήσω. Θα μπορούσατε να σκεφτείτε κάτι άλλο, πιο έξυπνο. Το να με χτυπάτε σε αυτό το κομμάτι, ένας άνδρας υποτίθεται, απλά γελάω, αν και γελάω γενικότερα γιατί διαβάζω διάφορα, είστε απλά γελοίος και παρακαλώ τώρα τους συναδέλφους μου, ποτέ ξανά σε αυτή την εκπομπή. Γιάννη, Κατερίνα, δεσμεύεστε; Έτσι όπως είναι να πει για εμένα; Μακάρι να έκανε εκείνος καμιά πλαστική», είπε φανερά εκνευρισμένη η παρουσιάστρια του ALPHA.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.