«Αρχ@@@ καπαμά»: Παππούς-μορφή γίνεται έξαλλος με το καλάθι της νοικοκυράς στην εκπομπή του Παπαδάκη και γίνεται viral (Vid)

«Αρχ@@@ καπαμά»: Παππούς-μορφή γίνεται έξαλλος με το καλάθι της νοικοκυράς στην εκπομπή του Παπαδάκη και γίνεται viral (Vid)

Ο παππούς δεν μάσησε τα λόγια του.

Τα τελευταία δύο χρόνια, έχουμε δει σε πολλές περιπτώσεις ρεπορτάζ σε πρωινές ενημερωτικές εκπομπές που αφορούν διάφορα hot topics της καθημερινότητας, όπου άνθρωποι αποφασίζουν να ρίξουν το… μπινελίκι τους on camera. Το είδαμε πέρσι με τα χιόνια και τον εγκλωβισμό στην Αττική, το είδαμε σε κάτι πλημμύρες, το είδαμε το καλοκαίρι στα πλοία που ταξίδευε ο κόσμος, το έχουμε δει κατά κόρον.

Ε, τώρα που συζητούν όλοι για το καλάθι του νοικοκυριού, δε γινόταν να ξεφύγει η κακιά κουβέντα.

Έτσι, ένας παππούς εξερχόταν από ένα σούπερ μάρκετ και τον προσέγγισε ρεπόρτερ της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» για να τον ρωτήσει πώς είδε αυτή την κίνηση με το καλάθι του νοικοκυριού κι αν κατάλαβε διαφορά στην τσέπη του.

Κι η απάντηση του ήταν αριστούργημα. «Αρχ…α καπαμά. Τρίχες, τίποτα δεν άλλαξε. Καμία διαφορά», είπε ο παππούς και η Μαρία Αναστασοπούλου με τον Γιώργο Παπαδάκη έβαλαν το χέρι τους στο πρόσωπο και προσπάθησαν να συγκρατήσουν το γέλιο ντροπής.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.