Κλειστές πόρτες εξακολουθεί να βρίσκει ο ALPHA...

Το πρόγραμμα που δε θα επιστρέψει λόγω κορωνοϊού

Οι ειδικές συνθήκες που επικρατούν καθιστούν αδύνατη την επιστροφή του.

Σχέδια επί χάρτου κάνουν τα τηλεοπτικά κανάλια προκειμένου να επανέλθουν στην όποια κανονικότητα. Θυμίζουμε ότι λόγω της κατάστασης που επικρατεί με τον κορωνοϊό η πλειοψηφία των ψυχαγωγικών προγραμμάτων έχει μπει στον «πάγο» πράγμα που δημιουργεί νέα οικονομικά δεδομένα για τα κανάλια.

Τα δελτία ειδήσεων και οι εκπομπές που βγαίνουν στον αέρα, το κάνουν με το απολύτως απαραίτητο προσωπικό. Ακόμη τα πατροπαράδοτα παράθυρα στην τηλεόραση έχουν δώσει τη θέση τους στις συνδέσεις με skype. Σταδιακά επιστρέφει και η κανονικότητα στην τηλεόραση αφού με την άρση των μέτρων θα μπορούν να επιστρέψουν, με ειδικές συνθήκες πάντα, οι ψυχαγωγικές εκπομπές και οι σειρές.

Κάποιο όμως θεωρείται πολύ δύσκολο να κάνει comeback. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Real» η επιστροφή του «My Style Rocks» στον ΣΚΑΪ αποτελεί μεγάλο γρίφο για το κανάλι. Το γεγονός ότι πρέπει να είναι ταυτόχρονα στον ίδιο οι κριτές με την παρουσιάστρια αλλά και οι διαγωνιζόμενες με τους τεχνικού δημιουργεί πρόσθετο προβληματισμό.

Αν δεν αρθεί η απαγόρευση για τον συγχρωτισμό έως δέκα ατόμων στον ίδιο χώρο, τότε δύσκολα θα το δούμε και πάλι στις οθόνες. Μην ξεχνάμε ότι γυρίζεται αποκλειστικά σε κλειστό χώρο, κάτι που δύσκολα θα αλλάξει.

Όπως αναφέρει η «Real» ο ΣΚΑΪ είχε δώσει παράταση στο ριάλιτι μόδας μέχρι τον Ιούνιο, δείγμα ότι το θέλει στο πρόγραμμά του. Ωστόσο τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν είναι ενθαρρυντικά για τη συνέχισή του.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.