Φαίη Σκορδά: Το σχέδιο του ΣΚΑΪ για το μέλλον της

Φαίη Σκορδά: Το σχέδιο του ΣΚΑΪ για το μέλλον της

Τι σχεδιάζει το κανάλι του Φαλήρου.

Η Φαίη Σκορδά άλλαξε τηλεοπτική στέγη το καλοκαίρι που μας πέρασε. Η ξανθιά παρουσιάστρια μετακόμισε από τον ΑΝΤ1 στον ΣΚΑΪ, σε μία από τις μεταγραφές που συζητήθηκαν πολύ στο τηλεοπτικό σκηνικό.

Η Φαίη Σκορδά παρουσιάζει την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του καναλιού, κάτι που άλλωστε κάνει με επιτυχία εδώ και πολλά χρόνια. Όπως φαίνεται, όμως, στο κανάλι του Φαλήρου θα έχει διπλό ρόλο.

Σύμφωνα με το «Τηλέραμα» έχει ανατεθεί στη Φαίη Σκορδά η παρουσίαση ενός βραδινού εορταστικού σόου, το οποίο θα προβληθεί μέσα στις γιορτές.

Θυμίζουμε ότι η παρουσίαση ενός βραδινού σόου ήταν ένα από τα σενάρια που είχαν κυκλοφορήσει την περίοδο που η παρουσιάστρια είχε συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1. Ωστόσο, στο κανάλι του Αμαρουσίου δεν είχε γίνει πραγματικότητα.

Η παρουσίαση δεύτερης ψυχαγωγικής εκπομπής από τη Φαίη Σκορδά είναι κάτι που προβλέπεται από την αρχική συμφωνία που είχε υπογράψει με το κανάλι. Το ρεπορτάζ του περιοδικού «Τηλέραμα» αναφέρει ότι η Φαίη Σκορδά θα κάνει εκπομπή και την Πρωτοχρονιά, σε ένα πρόγραμμα που ίσως αποτελέσει δοκιμή για το τι θέλει να κάνει τα επόμενα χρόνια.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.