«My Style Rocks»: Θα βρίσκεται στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ τη νέα σεζόν;

My Style Rocks | Επιστρέφει με All Star εκδοχή;

Τι σχεδιάζει ο ΣΚΑΪ.

Από ανατροπή σε ανατροπή πηγαίνει ο προγραμματισμός του ΣΚΑΪ. Το κανάλι του Φαλήρου δεν έχει καταφέρει να ξεχωρίσει τη φετινή σεζόν στους πίνακες τηλεθέασης. Αυτό φέρνει νωρίτερα στις οθόνες μας το ριάλιτι «Survivor», που επιστρέφει σε All Star εκδοχή.

Όλο το βάρος των ανθρώπων του καναλιού έχει πέσει στην παραγωγή του εν λόγω προγράμματος. Κάπως έτσι πηγαίνει πίσω ο προγραμματισμός για το «My Style Rocks». Το ριάλιτι μόδας πρόκειται να μπει και πάλι στο πρόγραμμα του καναλιού, ωστόσο η συγκεκριμένη επιστροφή αναμένεται πια το φθινόπωρο του 2023.

Όπως φαίνεται, στην παρουσίαση θα είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και όχι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σύμφωνα με όσα είχαν γραφτεί τις τελευταίες εβδομάδες.

Η ξανθιά παρουσιάστρια, θυμίζουμε, περιμένει το πρώτο της παιδί. Όσο για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, το πιο πιθανό είναι να κάτσει στο τραπέζι της κριτικής επιτροπής μαζί με την Έλενα Χριστοπούλου.

Η μεγάλη ανατροπή έρχεται με την εκδοχή του ριάλιτι που είναι πιθανό να βαδίσει στα… μονοπάτια του «Survivor» και να γίνει σε All-star. Να συμμετέχουν, δηλαδή παίκτριες που είχαν ξεχωρίσει σε προηγούμενους κύκλους όπως η Ιωάννα Τούνη, η Βρισηίδα Ανδριώτου και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Στο τραπέζι έχει πέσει επίσης η ιδέα μεικτού «My Style Rocks» με άνδρες και γυναίκες συμμετέχοντες και συμμετέχουσες. Οι οριστικές αποφάσεις αναμένονται μετά την πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης μέσα στον Δεκέμβριο.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.