Ένα hashtag ήταν αρκετό: Επιτέλους, ο Παπακαλιάτης το παραδέχτηκε… (Pic)

Ένα hashtag ήταν αρκετό: Επιτέλους, ο Παπακαλιάτης το παραδέχτηκε… (Pic)

Όσα έγραψε ο δημοφιλής δημιουργός.

Είναι δίχως αμφιβολία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της φετινής χρονιάς. Η σειρά «Maestro» σήμανε την επιστροφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στην ελληνική τηλεόραση μετά από πάνω από μία δεκαετία και τη σειρά «4» πάλι στο Mega.

Η υπερπαγωγή του καναλιού με έδρα τη Συγγρού έδειξε από τα πρώτα κιόλας επεισόδια της δυναμική της. Ο αρχικός σχεδιασμός του Mega αφορούσε για 9 επεισόδια της δραματικής σειράς του Mega.

Η μεγάλη, όμως, επιτυχία έφερε την ανατροπή σε όσα υπολόγιζε ο σταθμός.

Η δραματική σειρά του Mega θα συνεχιστεί και για δεύτερη σεζόν. Αυτό ομολόγησε και ο ίδιος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, που υπογράφει το σενάριο και τη σκηνοθεσία.

Ο δημοφιλής δημιουργός ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram μία φωτογραφία από την… προσπάθειά του να ξεκινήσει να γράφει το σενάριο της δεύτερης σεζόν. «Όταν ξεκινάς να γράψεις μια σκηνή και όλα είναι πολύ ωραία και γαλήνια αλλά λίγο μετά δεν σου αρέσει τίποτα και θες να χτυπήσεις το κεφάλι σου στον τοίχο!!! It all starts very promising and then «booom» Writers-block hits you… #writing #script #season2 #maestro #episodes», ανέφερε στη λεζάντα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.