Ξέφυγε τελείως η κατάσταση με τον Γιώργο Μαυρίδη… (Vid)

Ξέφυγε τελείως η κατάσταση με τον Γιώργο Μαυρίδη… (Vid)

Ο καβγάς και τα νεύρα μπροστά στην κάμερα.

Τον πρώτο τους μεγάλο τηλεοπτικό καβγά είχαν ο Γιώργος Μαυρίδης και η Kρίστη Καθάργια στο επεισόδιο του Asia Express του προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο Star και έφερε το ζευγάρι στα όριά του.

Η αφορμή για να ξεκινήσει η απόσταση ανάμεσα στο ζευγάρι ήταν η απόφαση του Γιώργου Μαυρίδη να βοηθήσει την Θεοδώρα Ρασέλ και τη μητέρα της, Κλόντια, από την αντίπαλη ομάδα και αυτό ήταν κάτι που ενόχλησε έντονα τη σύζυγό του.

«Θέλεις να σταματήσουμε; Δεν μπορώ έτσι, αλήθεια. Να μην περπατάς έτσι νωχελικά. Δεν είσαι μόνη σου. Είμαστε μαζί. Τι ζόρι τραβάς; Δεν μπορώ να πω όχι, είναι πρόβλημα;» τόνισε ο Γιώργος Μαυρίδης εμφανώς νευριασμένος από τη στάση της συζύγου του που δεν του μιλούσε για οχτώ ώρες.

«Και πριν μαζί ήμασταν αλλά πρέπει να καταλάβεις με ποιον είσαι ομάδα! Αντί να εξηγήσεις σε εμένα, εξηγούσες στα κορίτσια που πρέπει να πάνε», του απάντησε η Κρίστη Καθάργια.

Στη συνέχεια το κλίμα έγινε ακόμη πιο έντονο ανάμεσα στο ζευγάρι: «», συνέχισε με έντονο ύφος ο Γιώργος Μαυρίδης.

«Για ποιο λόγο τώρα να παίξω, ρε φίλε, το παιχνίδι με έναν άνθρωπο που δεν με γουστάρει; Ό,τι κι αν λέω, ό,τι κι αν κάνω! Δεν το γουστάρεις, ρε φίλε, στραβώνεις με τα πάντα. Δεν πρόκειται να μου πεις μπράβο, ρε φίλε, για κάτι. Ποτέ, ποτέ, ποτέ και είσαι από το πρωί έτσι Κρίστη μου», πρόσθεσε αγανακτισμένος ο Γιώργος Μαυρίδης.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.