Μαστίγιο και καρότο: Η μεγάλη αλήθεια του Ουγγαρέζου για τις εκπομπές του Λιάγκα

Μαστίγιο και καρότο: Η μεγάλη αλήθεια του Ουγγαρέζου για τις εκπομπές του Λιάγκα

Δεν μάσησε τα λόγια του ο δημοσιογράφος.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος συνεργαζόταν με τον Γιώργο Λιάγκα για αρκετά χρόνια. Ο δημοσιογράφος είχε μακρά θητεία στις πρωινές εκπομπές του Mega και του ΑΝΤ1 στο πλευρό του παρουσιαστή από τη Λαρίσα.

Ακόμη, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν στην ομάδα της late night εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1. Ο δημοσιογράφος αποχώρησε για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega, ωστόσο ρωτήθηκε για τον παρουσιαστή του καναλιού του Αμαρουσίου.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και ρωτήθηκε τόσο για τον Γιώργο Λιάγκα όσο και για τη Φαίη Σκορδά.

Ο δημοσιογράφος αποθέωσε τον Γιώργο Λιάγκα αφού τον χαρακτήρισε ικανό παρουσιαστή. Σημείωσε, όμως, ότι από τις εκπομπές του λείπει το γέλιο. Για τη Φαίη Σκορδά είπε ότι προσπαθεί να βρει τα πατήματά της.

«Τους αγαπώ και τους δύο πολύ και τον Γιώργο και την Φαίη. Ο Γιώργος είναι μαέστρος, κεντάει στον αέρα. Αλλά λείπει το γέλιο από την εκπομπή του. Μου λείπει. Είναι βέβαια έτσι και η επικαιρότητα. Ισορροπία, μέτρο. Εγώ δεν είμαι της άποψης ότι οι ψυχαγωγικές εκπομπές δεν πρέπει να έχουν ενημέρωση, σε καμιά περίπτωση.

Η Φαίη έχει πολύ γέλιο. Προσπαθεί να βρει τα πατήματά της. Είναι ένας ενημερωτικός σταθμός, δεν έχεις συνηθίσει να βάζεις ΣΚΑΪ και να βλέπεις ψυχαγωγία εκτός από τον Μουτσινά. Ψέματα να λέμε;», δήλωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.