«Σε καθιστώ υπεύθυνη να... ολοκληρώνω»: Η απαράδεκτη ατάκα του Ρένου Χαραλαμπίδη σε παρουσιάστρια της ΕΡΤ (Vid)

«Σε καθιστώ υπεύθυνη να… ολοκληρώνω»: Η απαράδεκτη ατάκα του Ρένου Χαραλαμπίδη σε παρουσιάστρια της ΕΡΤ (Vid)

Η αντίδραση της παρουσιάστριας.

Αρνητική εντύπωση προκάλεσε μία ατάκα του Ρένου Χαραλαμπίδη στην ΕΡΤ. Ο δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά.

Στην αρχή της συνέντευξης ο Ρένος Χαραλαμπίδης ρωτήθηκε σχετικά με το αν έχει απωθημένα στην επαγγελματική του ζωή. Εκείνη ο ηθοποιός διαμαρτυρήθηκε στον Φώτη Σεργουλόπουλο ότι δεν τον άφηνε να ολοκληρώνει τη φράση του.

Η Τζένη Μελιτά προσπάθησε να πει στον συμπαρουσιαστή της να αφήσει τον Ρένο Χαραλαμπίδη να ολοκληρώσει.

«Σε θεωρώ υπεύθυνη για να… ολοκληρώσω», είπε ο Ρένος Χαραλαμπίδης. Η Τζένη Μελιτά αντέδρασε δηλώνοντας ότι η αναφορά του ήταν σεξιστική.

Θέση για τη φράση του ηθοποιού πήρε και η Ναταλία Γερμανού. Η παρουσιάστρια του ALPHA δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της μέσω της εκπομπής της την Κυριακή.

«Δεν το βρήκα αστείο και νομίζω ούτε η Τζένη ούτε ο Φώτης. Δεν γνωρίζω αν κάποιος απάντησε κάτι, αλλά θέλω να πω ότι με κάποια πράγματα που γελούσαμε πριν από χρόνια, δεν μας φαίνονται αστεία πια. Δεν λέω ότι το είπε με κακή διάθεση, δεν το ξέρω για να ξέρω το χιούμορ του, αλλά θα συμφωνήσω με την Τζένη ότι ήταν σεξιστικούλι», είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα με την ατάκα του Ρένου Χαραλαμπίδη στο 2:30 του βίντεο.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.