ΕΡΤ: Αυτές οι εκπομπές πήραν το πράσινο φως

ΕΡΤ | Έρχονται σαρωτικές αλλαγές στο πρόγραμμα

Τι σχεδιάζουν οι άνθρωποι της Δημόσιας τηλεόρασης.

Σημαντικές αλλαγές αναμένονται στο πρόγραμμα της ΕΡΤ μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Δύο σειρές της δημόσιας τηλεόρασης, το «Φλόγα και Άνεμος» και «Μία νύχτα του Αυγούστου» ολοκληρώνουν τον κύκλο τους μέσα στον Δεκέμβριο αφήνοντας κενό στην prime time ζώνη.

Σύμφωνα με τη «Realife» δεν θα υπάρξει αντικατάσταση με νέες πρεμιέρες, τουλάχιστον μέχρι το νέο έτος. Τότε θα μπουν εκ των πραγμάτων νέες παραγωγές.

Η σειρά «Φλόγα και Άνεμος» με την ιστορία του Παπανδρέου και της Κυβέλης θα ολοκληρωθεί στις 3 Δεκεμβρίου αφήνοντας τη βραδινή ζώνη του Σαββάτου χωρίς πρόγραμμα. Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Μια νύχτα του Αυγούστου», το οποίο καλύπτει τη βραδινή ζώνη της Κυριακής, θα μεταδοθεί στις 18 Δεκεμβρίου.

Αλλαγές όμως θα υπάρξουν και στα τηλεπαιχνίδια που μεταδίδονται από τη Δημόσια τηλεόραση. Ο «Πιο Αδύναμος κρίκος» ξεκίνησε με μεγάλες προσδοκίες στο πρόγραμμα αλλά δεν έχει καταφέρει να αποδώσει τα αναμενόμενα. Σύμφωνα με τη «Realife» στα σχέδια των ανθρώπων της ΕΡΤ είναι να μεταφερθεί από το καθημερινό πρόγραμμα στο Σαββατοκύριακο.

Στη θέση του «Κρίκου» θα βρεθεί το τηλεπαιχνίδι «Πες τη λέξη» με τον Γιώργο Καραμίχο και είχε μέχρι στιγμής ικανοποιητικές επιδόσεις στην τηλεθέαση. Το άλλο σενάριο φέρνει το «Δες και Βρες» με τον Νίκο Κουρή ως αντικατάσταση το οποίο ωστόσο έχει σταματήσει γυρίσματα λόγω προβλημάτων που παρουσιάστηκαν με την εταιρία παραγωγής.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.