Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | H πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά που επιβεβαιώνει τις φήμες εγκυμοσύνης (Pic)

Περνά στην αντεπίθεση η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Εναντίον ποιων κινείται νομικά

Δυσαρεστημένη η παρουσιάστρια.

Ιδιαίτερα σχόλια προκάλεσε η συνέντευξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο Mega και την Ελένη Μενεγάκη. Η ξανθιά παρουσιάστρια έκανε την αυτοκριτική της και «απολογήθηκε» σε ανθρώπους που είχε αδικήσει κατά την περίοδο που ήταν στον ALPHA.

«Δεν φύτρωσα, κανείς δεν φυτρώνει. Βέβαια έκανα τα λάθη μου. Και τώρα δηλαδή βλέπω πολλές γνώριμες φάτσες και μερικούς ντρέπομαι να τους δω, αλλά εντάξει, κατάλαβες τι εννοώ, έχω κάνει…», σχολίασε η παρουσιάστρια παραδεχόμενη ότι υπήρξε άνθρωποι που είχε αδικήσει.

Δεν ήταν λίγοι που κατέκριναν όσα είπε.

Ανάμεσά τους και ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο παρουσιαστής την χαρακτήρισε «ατάλαντο πλάσμα» και ότι άνθρωποι έχασαν τη δουλειά τους εξαιτίας της. Τώρα, η Κωνσταντίνα ετοιμάζεται να περάσει στην αντεπίθεση.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Λιάγκα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σκέφτεται να κινηθεί νομικά κατά όσων την σχολίασαν αρνητικά μετά την συνέντευξή της στο Mega, ενώ όπως τόνισε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 η οικογένεια της είναι πολύ δυσαρεστημένη καθώς αυτό το διάστημα διανύει μία ευάλωτη περίοδο λόγω της εγκυμοσύνης της.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.