Big Brother | O γνωστός στο κοινό παίκτης που θα προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων (Pic)

ΣΚΑΪ: Νέα μαγειρική εκπομπή | Πότε κάνει πρεμιέρα;

Με πρόσωπο - έκπληξη στην παρουσίαση.

Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου κάνει πρεμιέρα η νέα μαγειρική εκπομπή του ΣΚΑΪ. Η εκπομπή «Γειτονιές στο πιάτο» με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο στην παρουσίαση θα είναι στο πρόγραμμα του σταθμού κάθε Κυριακή στις 17:45 το απόγευμα.

Το δελτίο τύπου του σταθμού:

Η ζωή μας όλη μια γειτονιά. Εκεί που μεγαλώσαμε, ο τόπος που κατοικούμε, τα μέρη που επισκεπτόμαστε και οι γειτονιές στις οποίες επιστρέφουμε σε κάθε ευκαιρία. Με αυτές τις «ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ» θα έρχεται κάθε Κυριακή στις 17.45 ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, από την Κυριακή 20 Νοεμβρίου.

Μικρές και μεγάλες γειτονιές της πόλης, μαγαζιά που έχουν μια ιστορία να πουν και πολλές γεύσεις να μας γνωρίσουν. Ταβέρνες, μεζεδοπωλεία, ζαχαροπλαστεία, μπακάλικα, αρτοποιεία και εστιατόρια γίνονται γαστρονομικές στάσεις μέσα από τις οποίες ο Δημήτρης Σκαρμούτσος θα μας αφηγείται την ιστορία της κάθε γειτονιάς.

Σε κάθε επεισόδιο την περιήγηση θα ακολουθεί η δημιουργία. Γεμάτος έμπνευση από την κάθε γειτονιά και τα προϊόντα της, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος θα μαγειρεύει δύο λαχταριστές και πρωτότυπες συνταγές φέρνοντας και επί της ουσίας τις Γειτονιές Στο Πιάτο!

Νέα Ιωνία, Πατήσια, Γαλάτσι, Κορυδαλλός, Χαϊδάρι, Νέος Κόσμος, Χαλάνδρι είναι μόνο μερικές από τις γειτονιές που θα επισκεφτεί ο Δημήτρης με την εκπομπή για να μοιραστεί μαζί μας τα πιο νόστιμα μυστικά της Αθήνας.

ΣΚΑΪ: Νέα μαγειρική εκπομπή | Πότε κάνει πρεμιέρα;

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.