Νέο Survivor: Αυτοί είναι οι 3 διάσημοι που τινάζουν την «μπάνκα» της τηλεθέασης στον αέρα

Επίσημο! Αυτή είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας του Survivor All Star

Τι σχεδιάζει ο ΣΚΑΪ.

Πιο αργά από ποτέ θα κάνει πρεμιέρα η All Star εκδοχή του Survivor στον ΣΚΑΪ. Η εταιρία παραγωγής του Acun Ilicali «τρέχει» προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για το πρώτο επεισόδιο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Αφροδίτης Γραμμέλη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, οι τηλεθεατές θα μπορούν να απολαύσουν το πρώτο επεισόδιο στις 8 Ιανουαρίου του 2023. Πρόκειται για κάτι που έρχεται σε αντίθεση με όσα γίνονταν τα τελευταία χρόνια σχετικά με την πρεμιέρα.

Θυμίζουμε ότι το ριάλιτι επιβίωσης ξεκινούσε νωρίτερα το δεύτερο μισό της σεζόν προκειμένου να προλάβει τον ανταγωνισμό και να χτίσει το κοινό του.

Πρόκειται για τακτική που απέδωσε στους δύο τελευταίους κύκλους του ριάλιτι. Η All Star εκδοχή του Survivor θα κρατήσει σχεδόν έξι μήνες.

Όπως ανέφερε η Αφροδίτη Γραμμέλη, η παραγωγή του ριάλιτι κρατάει ως «επτασφράγιστο» μυστικό τους συμμετέχοντες. Υπάρχει, μάλιστα, σκέψη κάποιοι από αυτούς που είναι προγραμματισμένο για να μπουν κάποιες εβδομάδες μετά την πρεμιέρα, να μεταβούν σχετικά νωρίς στον Άγιο Δομήνικο για να μην διαρεεύσει η συμμετοχή τους.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.