Απόφαση-βόμβα από το Star | Οριστικό φινάλε για GNTM και MasterChef

Απόφαση-βόμβα από το Star | Οριστικό φινάλε για GNTM και MasterChef

Γιατί οδηγήθηκε ο σταθμός σε αυτή την απόφαση.

Τέλος εποχής για τα ριάλιτι του Star. Το «GNTM» και το «MasterChef» μεταδόθηκαν με πολύ μεγάλη επιτυχία από το κανάλι της Κηφισιάς, ωστόσο φαίνεται ότι ήρθε η ώρα του τέλους.

Όπως ανέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή «Happy Day», οι σκέψεις των ανθρώπων του Star είναι ο έβδομος να είναι και ο τελευταίος κύκλος του διαγωνισμού μαγειρικής. Ωστόσο, το κανάλι θα κρατήσει τα δικαιώματα για το μέλλον.

Ο προβληματισμός των ανθρώπων του καναλιού έγκειται στο γεγονός ότι δεν υπάρχει ικανοποίηση σχετικά με τους παίκτες.

«Το MasterChef ξεκινά γυρίσματα στις 17 του μήνα, κάποια στιγμή την άλλη εβδομάδα, φαίνεται όμως ότι θα είναι ο 7ος και τελευταίος κύκλος. Το Star δεν έχει σκοπό να αφήσει το project, θα το κρατήσει, θα κρατήσει τα δικαιώματα, αλλά θα το παγώσει. Επειδή ακριβώς δεν υπάρχουν πολλές και καλές και ενδιαφέρουσες προσωπικότητες, θα επιλέξουν και θα ανατρέξουν στο παρελθόν, παίρνοντας κάποιους παλιούς παίκτες», ανέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Η δημοσιογράφος ανέφερε ότι παρόμοια απόφαση έχει παρθεί και για το «GNTM». Το ριάλιτι μοντέλων έκανε πρεμιέρα για πέμπτη σεζόν στο κανάλι και τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι και τα καλύτερα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.