Εκτός εαυτού η Αγγελική Νικολούλη: Ο δολοφόνος που πάσχισε για να μη βγει στον αέρα το χθεσινό «Φως στο Τούνελ» (Vid)

Εκτός εαυτού η Αγγελική Νικολούλη: Ο δολοφόνος που πάσχισε για να μη βγει στον αέρα το χθεσινό «Φως στο Τούνελ» (Vid)

Η οργισμένη απάντηση της δημοσιογράφου.

Δύο μηνύματα που τάραξαν και εξόργισαν την Αγγελική Νικολούλη εστάλησαν στο «Φως στο Τούνελ» της Παρασκευής όταν και η ερευνητική εκπομπή του Mega ασχολήθηκε με δύο υποθέσεις, αυτή της Αρτέμιδος Βασίλη και αυτή του Μάριου Παπαγεωργίου. Το πρώτο μήνυμα αφορούσε μία υποτιθέμενη βόμβα που μπήκε στο κτήριο.

«Αχ θεέ μου τι θα ακούσουμε πάλι. Παλαιότερα όταν ήμουν στο Alter είχαν πει ότι έβαλαν βόμβα στο κτήριο. Έφυγαν όλοι και έμενα εγώ με μια κάμερα μόνο και συνέχισα. Παιχνιδάκια τέτοια ότι έχει μπει βόμβα εδώ, ας τα αφήσουμε στην άκρη. Όλα τα έχω ακούσει, είχα χρόνια να το ακούσω αυτό. Έχουμε τόσα μέτρα ασφαλείας εδώ αγαπητέ με που δεν μπαίνει ούτε κουνούπι και μου λες ότι έχουν βάλει βόμβα; Καλά κρασιά! Σε εσένα θα σκάσει από όσο βλέπω. Δεν κολώνουμε με μία βόμβα», απάντησε σε έντονο ύφος η Αγγελική Νικολούλη ενώ λίγο αργότερα ήρθε και το μήνυμα που την εξόργισε περισσότερο:

«Μην ψάχνεις άλλο για την υπόθεση του Μάριου, η ιστορία έχει τελειώσει», ήταν το μήνυμα που ανάγκασε τη δημοσιογράφο να απαντήσει onair:

«Αν ήταν έτσι, θα είχαμε σταματήσει και τότε δε θα ψάχναμε στο αυτοκίνητο που βρήκαμε το αίμα του και προχώρησε η ιστορία. Στη φυλακή ο εγκέφαλος, οι άλλοι έξω είστε και διασκεδάζετε. Τώρα ο ανακριτής θα σας καλέσετε να πείτε αυτά που ξέρετε… Για το τούνελ δεν τελειώνει ποτέ τίποτα. Πάρτε το σαν μήνυμα αυτό. 28 χρόνια είμαστε εδώ, πόσες ιστορίες έχουμε ψάξει; 10 χρόνια έχουν περάσει από τον Μάριο και επιμένουμε γιατί κάποια στιγμή κάποιος θα υποδείξει το σημείο.

Γιατί έχει τελειώσει; Απαγάγατε ένα νέο, τον δολοφονήσατε και τον πετάξατε μετά κάπου και δεν λέτε τίποτα για να πάρετε τα λεφτά; Ο φίλος της οικογένειας τα έκανε όλα αυτά και έρχεσαι τώρα να μου πεις για βόμβα και ότι έχει τελειώσει η ιστορία; Όσο μπορούμε θα ψάχνουμε και είμαι σίγουρη πως θα βρεθεί το πτώμα. Παρόλο που επιχειρήσατε να τον κάψετε και τον πήγατε αλλού».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.