Έριξε τα βέλη του: Μπηχτή μεγατόνων Γιάννη Μπέζου για Κανάκη και «Ράδιο Αρβύλα» (Vid)

«Αυτά είναι αστεία πράγματα»: Η νέα ατάκα του Γιάννη Μπέζου που ενόχλησε πολύ κόσμο (vid)

Ποιους απέκλεισε ο γνωστός ηθοποιός.

Για ακόμα μία φορά μία συνέντευξη του Γιάννη Μπέζου τον έφερε στο επίκεντρο των συζητήσεων, ειδικότερα ανάμεσα στους συναδέλφους του που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις που ανέφερε για να συνεργαστεί μαζί τους. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής της νέας μουσικής εκπομπής «Ό,τι Αγαπώ» του Open έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» και την Ελένη Τσολάκη και μίλησε για τη δουλειά του.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους ανθρώπους που δε θα συνεργαζόταν ποτέ, ανάβοντας φωτιές καθώς το επάγγελμα του ηθοποιού, ακόμα και θεατρικά έχει ανοίξει και για ανθρώπους που δεν προέρχονται από δραματικές σχολές.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να συνεργαστώ με άνθρωπο που δεν έχει τελειώσει τη δραματική σχολή, με άνθρωπο που δεν ξέρει. Το ταλέντο είναι χάρισμα, δεν μαθαίνεται. Δεν υπάρχει ταλέντο χωρίς σπουδή σε δραματική σχολή, αυτά είναι αστεία πράγματα. Και να υπήρχαν παλαιότερα τέτοιοι άνθρωποι, ούτε δικαιώθηκαν, ούτε μας έκαναν καλύτερους. Απλώς απέδειξαν ότι η δουλειά αυτή θέλει μόχθο, χρόνο, είναι βιωματική δουλειά», δήλωσε ο Γιάννης Μπέζος ενώ πρόσθεσε στη συνέχεια για τις κριτικές:

«Τον κόσμο δεν τον ενδιαφέρει αν είμαι μεγάλος καλλιτέχνης, τον ενδιαφέρει αν λέω την αλήθεια μου ή όχι. Ούτε κάθεται να αναλύσει τους ρόλους, ούτε να κάνει κριτική πώς παίχτηκε το καθένα. Αυτά ούτε εμείς δεν τα ξέρουμε».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.