Ράκος ο Αντώνης Κανάκης | Τέλος από το «Ράδιο Αρβύλα» ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά τις σφοδρές κατηγορίες σε βάρος του

Ράδιο Αρβύλα | Ανακοίνωσε το τέλος ο Αντώνης Κανάκης

Είναι πλέον επίσημο.

Το «Ράδιο Αρβύλα» αποτελεί μία σταθερή αξία στο τηλεοπτικό τοπίο. Η εκπομπή άλλαξε δύο φορές τηλεοπτική στέγη προτού επιστρέψει στον ΑΝΤ1, όπου μεταδόθηκε για πρώτη φορά.

Η σατιρική εκπομπή με τον Αντώνη Κανάκη στην παρουσίαση αναμένεται να βάλει άνω τελεία. Το Μουντιάλ ξεκινάει στις 20 Νοεμβρίου και θα φέρει τα πάνω κάτω στον προγραμματισμό του ΑΝΤ1.

Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής από τη Θεσσαλονίκη, το «Ράδιο Αρβύλα» θα διακοπεί στο τέλος της εβδομάδας.

Σύμφωνα με τον Αντώνη Κανάκη, η εκπομπή θα επιστρέψει στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 το 2023. «Να σας υπενθυμίσω ότι αυτή είναι η τελευταία εβδομάδα εκπομπών του Ράδιο Αρβύλα για το 2022», είπε αρχικά ο παρουσιαστής από τη Θεσσαλονίκη.

«Ο λόγος βέβαια είναι το Μουντιάλ που έρχεται στον ΑΝΤ1, γιατί οι ανάγκες του Μουντιάλ για τα διαφημιστικά πακέτα που πρέπει να παίζουν πριν το παιχνίδι, αλλά και για τις ζωντανές συνδέσεις που θα γίνονται με τα γήπεδα πριν το παιχνίδι, είχαν ως αποτέλεσμα στο 8 με 9 που βγαίνουμε εμείς στον αέρα, να μειωθεί τόσο πολύ ο χρόνος που χάνεται το νόημα. Οπότε θα σας αφήσουμε στο τέλος αυτής της εβδομάδας χωρίς να το θέλουμε καθόλου, πιστέψτε μας», συμπλήρωσε ο Αντώνης Κανάκης.

«Γιατί πάνω που ζεσταθήκαμε και κάναμε 20 επεισόδια. Μετά το Μουντιάλ είναι οι γιορτές, αλλά μάλλον θα τα πούμε το ’23, όταν τελειώσουν όλα αυτά», κατέληξε ο παρουσιαστής.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.