Επιστρέφει το «Survivor»

Σκληρή απόφαση Acun Ilicali | Το φαβορί που μένει εκτός «Survivor All Star» λόγω «κακής συμπεριφοράς»

Εξαιρετικά αυστηρή η επιλογή των παικτών.

Ένας περίπου μήνας μας χωρίζει από την πρεμιέρα του «Survivor All Star» στον ΣΚΑΪ με τους πρώτους παίκτες να έχουν ήδη δώσει τα χέρια με την Acun Medya προκειμένου να επιστρέψουν στον Άγιο Δομήνικο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά, το μεγάλο «ναι» είπαν ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Στάθης Σχίζας, ο Τριαντάφυλλος, ο Αλέξης Παππάς, ο Περικλής Κονδυλάτος, ο Τάκης Καραγκούνιας, ο «μισθοφόρος» Κώστας Αναγνωστόπουλος και ο Σπύρος Μαρτίκας μαζί με τη σύντροφό του, Βρισηίδα Ανδριώτου.

Πρόταση έχουν δεχτεί και ο Κωνσταντίνος Βασάλος με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, οι δυο τους όμως τηρούν σιγήν ιχθύος σχετικά με την απόφασή τους.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος | Η απάντηση στις φήμες χωρισμού με μια φωτογραφία (Pic)

Σημειώνεται, πάντως, ότι τα «όχι» στον Acun Ilicali δεν ήταν λίγα, καθώς πολλοί παίκτες θεώρησαν πως δεν έχουν κάτι παραπάνω να κερδίσουν από το παιχνίδι – παρά τις υψηλές αμοιβές.

Σύμφωνα με το dokari.gr, ωστόσο, υπήρξε και ένας παίκτης ο οποίο παρά τις αθλητικές του επιδόσεις, είχε… φάει ένα τεράστιο Χ από τον Τούρκο παραγωγό, ο οποίος δεν προχώρησε καν σε πρόταση για να επιστρέψει. Αιτία; Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο «κακός χαρακτήρας» που είχε βγάλει κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στον τελευταίο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο λόγος για τον Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος δεν είχε κρύψει την ενόχλησή του για όσα ακούστηκαν για το πρόσωπό του μετά το τέλος του από το Survivor…


Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.