Καίτη Γαρμπή - Διονύσης Σχοινάς | Αποκάλυψαν τον άγνωστο χωρισμό τους (Vid)

Καίτη Γαρμπή – Διονύσης Σχοινάς | Αποκάλυψαν τον άγνωστο χωρισμό τους (Vid)

Όλα όσα αποκαλύφθηκαν.

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Οι δύο τραγουδιστές μετρούν σχεδόν τρεις δεκαετίες κοινής ζωής ενώ η live πρόταση γάμου κατά τη διάρκεια εκπομπής της Ρούλας Κορομηλά την παραμονής της Πρωτοχρονιάς το 1997 έγραψε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση.

Ο Διονύσης Σχοινάς βρέθηκε καλεσμένος το Σάββατο το στο «Just the 2 Of Us» στον ALPHA. Η Καίτη Γαρμπή, θυμίζουμε, ότι έχει ρόλο κριτή στο show που παρουσιάζει ο Νίκος Κοκλώνης.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της βραδιάς τον άγνωστο, μέχρι σήμερα, χωρισμό της με τον Διονύση Σχοινά.

Η Βίκυ Κουλιανού με τον παρτενέρ της, Άρι Πετράκη, ερμήνευσαν το τραγούδι «Ζήσαμε», ντουέτο που τραγουδήθηκε με μεγάλη επιτυχία από την Καίτη Γαρμπή και τον σύζυγό της. Η ίδια αποκάλυψε, όταν έκανε την κριτική της, ότι το ζευγάρι ήταν χωρισμένο όταν βγήκε εκείνο το τραγούδι.

«Το τραγούδι αυτό, παιδιά, όταν το τραγουδήσαμε ήμασταν χωρισμένοι με τον Διονύση. Ήμασταν αλλού ντ’ αλλού. Αλλά τελικά όπως αποδείχτηκε δεν χωρίσαμε ποτέ. Και τότε δηλαδή, εμείς στο video clip τα δικά μας τα κάναμε», εξομολογήθηκε η Καίτη Γαρμπή για το ντουέτο με τον σύζυγό της.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.