«Θα γυρίσω ανάποδα τη δομή…»: Η Σίσσυ Χρηστίδου έθεσε για την Κιβωτό το πιο απλό ερώτημα (Vid)

«Θα γυρίσω ανάποδα τη δομή…»: Η Σίσσυ Χρηστίδου έθεσε για την Κιβωτό το πιο απλό ερώτημα (Vid)

Εξοργισμένη η παρουσιάστρια.

Συνταρακτικές είναι οι αποκαλύψεις για την Κιβωτό του Κόσμου. Η δομή φιλοξενίας ανηλίκων βρίσκεται στο επίκεντρο μετά από καταγγελίες για κακοποίηση και βασανιστήρια στον Βόλο, στα Γιάννενα αλλά και σε άλλες πόλεις.

Η στάση του πατέρα Αντώνιου γέννησε πολλές απορίες. Ο ιδρυτής της οργάνωσης μιλώντας σε τηλεοπτικές εκπομπές, ούτε λίγο ούτε πολύ, κατηγόρησε τα παιδιά ότι θέλησαν να εκδικηθούν γιατί πήραν τον ρόλο των γονιών τους.

Μιλώντας για την υπόθεση, η Σίσσυ Χρηστίδου αναρωτήθηκε για τη στάση των ανθρώπων της Κιβωτού στις καταγγελίες.

«Να ρωτήσω κάτι; Καταλαβαίνω ότι βάλλεται η Κιβωτός, ότι έχει δώσει όλη αυτή την αγάπη, προστατεύει τα παιδιά και τώρα τους έχει βρει αυτό τους ανθρώπους και τα λοιπά. Όταν είσαι στη θέση των ανθρώπων αυτών και έρχεται ένα από τα παιδιά σου, γιατί είναι παιδί τους, το μεγάλωσαν και σου λέει μου έχει συμβεί αυτό. Εσύ αντί να πεις θα το ψάξω, θα το ερευνήσω, θα γυρίσω ανάποδα την δομή να βρω ποιος μπορεί να τόλμησε να σου κάνει κάτι τέτοιο. Βγαίνεις απευθείας μέσα σε μία μέρα χωρίς καμία έρευνα να έχει πραγματοποιηθεί και λες το κάνει από κακία, το κάνει με δόλο και για να μας εκδικηθεί για την αγάπη που το δώσαμε;», αναρωτήθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Εγώ δεν μιλάω για στοιχεία, ρωτάω πως εξηγείται αυτή η αντίδραση. Κάποιος να μου πει. Πώς υπάρχει αυτή η σιγουριά; Γιατί δεν στέκεσαι δίπλα στο παιδί σου; Δεν θα φέρω τον κόσμο ανάποδα αν έρθει το παιδί μου και μου πει ότι το πείραξαν;», κατέληξε η παρουσιάστρια του Mega.

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.