Φαίη Σκορδά | Φανερά ενοχλημένη με την Ελένη Μενεγάκη: «Αυτό που έκανε είναι...» (Vid)

Φαίη Σκορδά | Φανερά ενοχλημένη με την Ελένη Μενεγάκη: «Αυτό που έκανε είναι…» (Vid)

Όσα είπε μέσα από την εκπομπή της.

Ιδιαίτερο παρασκήνιο υπάρχει σχετικά με την παρουσία του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Την Παρασκευή, την ώρα που ο δημοσιογράφος κλήθηκε να παρουσιάσει τη στήλη του, η ξανθιά παρουσιάστρια κάθισε μόλις επτά δευτερόλεπτα και στη συνέχεια αποχώρησε από το πάνελ.

Η στίγμη ήταν αμήχανη ενώ φάνηκε ότι ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει πλέον ένα αγεφύρωτο χάσμα. Η Φαίη Σκορδά σχολίασε μέσα από την εκπομπή της τη σκηνή αυτή και δεν μάσησε τα λόγια της.

Όπως είπε, η Ελένη Μενεγάκη κάνει κακό στην εικόνα της με τη στάση αυτή.

«Γι’ αυτά τα 7 δευτερόλεπτα εξήγηση δεν μπορώ να βρω. Τόση ώρα δεν συζητάμε γιατί μια γυναίκα με τέτοια εμπειρία που είναι ένας γλυκός άνθρωπος, που ακόμα και μέσα από τη θεματολογία της εκπομπής της δεν έχει πειράξει κανέναν για να φτάσει στο σημείο να φεύγει από το πλάνο…

Γιατί να φύγει από το πλάνο; Είναι τυχαίο ή έφυγε γιατί ξεκίνησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τη στήλη του; Γιατί και οι υπόλοιποι έπαθαν σοκ, δεν το περίμεναν. Δεν έχει τηλεοπτική εμπειρία επαγγελματική η Μενεγάκη στο ζωντανό να κάτσει εκεί; Προφανώς και ήξερε ότι αν φύγει αυτό θα σχολιαστεί και ότι θα αφήσει αυτή την εντύπωση. Πώς είναι δυνατόν να το κάνει; Εκείνη την ώρα αν κάνει κακό σε κάποιον είναι στη δική της εικόνα, γιατί φαίνεται στην εκπομπή της ότι τα παρατάει και φεύγει», είπε η Φαίη Σκορδά.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.