Survivor spoiler | Διπλή αποχώρηση - βόμβα στο αποψινό επεισόδιο

Survivor All Star | Έχασε το στοιχείο της έκπληξης που θ’ άλλαζε τις ισορροπίες o Acun

Πότε κάνει οριστικά πρεμιέρα το All Star Survivor.

Πολλοί είναι οι μήνες σχεδιασμού του νέου Survivor All Star από τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλικαλί και τον ΣΚΑΪ, ώστε η νέα σεζόν του ριάλιτι να ξεπεράσει όλες τις προηγούμενες, με αγαπημένα ονόματα βετεράνων παικτών του παιχνιδιού να συναντιούνται όλοι μαζί και να εκτινάζουν, όπως ελπίζουν οι άνθρωποι της παραγωγής, τα νούμερα της τηλεθέασης και τα έσοδα.

Μέρος του σχεδίου για να γίνει αυτό ήταν και η πρόωρη πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης, μέσα στις επερχόμενες γιορτές, ώστε να προηγηθεί όλων των πρεμιέρων των αντίπαλων καναλιών τα οποία θα ξεκινούσαν μέσα Ιανουαρίου το δεύτερο κομμάτι της σεζόν τους και να αιφνιδιάσει κερδίζοντας το κοινό των πρώτων εβδομάδων.

Ο Ατζούν ήθελε τουλάχιστον δύο εβδομάδες να παίζει μόνος του, χωρίς ισχυρό ανταγωνισμό στα απέναντι κανάλια, όμως οι εξελίξεις τον πρόλαβαν και τα σχέδιά του αλλάζουν. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real, οι συνεννοήσεις ανάμεσα στα τέσσερα κανάλια που προπορεύονται στη μάχη της τηλεθέασης (ANT1, Alpha, Star και Mega), με στόχο τη χάραξη κοινής στρατηγικής για το λανσάρισμα του β’ μέρους της σεζόν οδηγούν στο επικρατέστερο σενάριο να ξεκινήσουν πρώτα οι σειρές το πρώτο 15ήμερο του Ιανουαρίου και σταδιακά τα υπόλοιπα προγράμματα.

Αυτό σημαίνει ότι εκπομπές όπως ο «Σασμός», η «Γη της ελιάς», το «MasterChef», ο «Παράδεισος των κυριών», με μεγάλο κοινό να τις ακολουθεί ίσως ξεκινήσουν στις 16 Γενάρη, αναγκάζοντας το Survivor να μετακινήσει την πρεμιέρα του και αυτό στη δεύτερη εβδομάδα του πρώτου μήνα του νέου έτους, με επικρατέστερη ημερομηνία τις 8 Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.